سلام دوستان
یه چند روزیه که از شوهرم ناراحتم و حس خوبی نسبت بهش ندارم
شوهر من در کل آدم خوبیه . ولی ویژگی هایی داره که اعصاب منو به شدت خورد میکنه
از نظر من آدم ضعیفیه که همیشه خدا موقع مشکلات چه ریز و چه درشت از خودش ضعف نشون میده.
مثلا اگه آبگرمکن خونه خراب بشه و یکی دو ساعت وقتشو روش بزاره و درست نشه اعصابش به شدت خورد میشه و همش با عصبانیت میگه بزنم بکشکنمش و یا رفتارایی رو نشون میده که خیلی الکیه و من تا به حال هیچ جا ندیدم.
تو مشکلات به شدت تو خودش فرو میره و به شدت سرد میشه.
اصلا ادم خلاقی نیست و من باید بهش همه چیزو بگم کلا خانوادتا آدمای خیلی گرمی نیستن
نه از هم خبر میگیرن . نه زنگی می زنن . اصلا کلا عجیباً
همسرم میاد خونه تنها حرفی که میزنه اینکه چه خبر؟ منم میگم سلامتی. و دیگه هیچ
و اصلا هم ادمی نیست که ادمو سر ذوق بیاره که حرف بزنم بیشتر با خودم میگم حرف نزنم بهتره چون تو ذوقم میزنه چه احساسی چه غیر احساسی
مثلا دیشب هوا سرد بود گفتم همسر هوا سرده بیام بغلت گرم شم گفت پتو بیاری گرم تر میشی
و اعصاب من به شدت خط خطی شد دلم میخواست کلشو بکنم
دیوونم کرده
میدونید دیگه حوصلشو ندارم که براش حوصله خرج بدم که رفتارش تغییر کنه
از اول ازدواجمون 10 درصد بهتر شده ولی دیگه اعصابشو ندارم.
منم شدم حالت حمله ای.
و اگه چیزی بگه که بهم بر بخوره زود حمله میکنم و حالشو میگیرم. البته که درست نیست ولی دیگه نمیتونم.
نمیدونم شاید هورمون هام بهم ریخته که ازش بدم میاد و به رفتاراش حساس شدم
نمیدونم و یه موضوع دیگه که خیلی بچه گانست ولی حالمو بد کرده
عکسای پروفایل بعضی خانمای فامیله.
مثلا یکشون با اینکه میدونم شوهرش اون قدر ها هم خوب نیست مدام تو عکساش میذاره
آقامون بهتربنه- دست های تو به من آرامش میده- همسرم منو خیلی دوست داره- بهترین مرد دنیا شوهر منه و خیلی چیزای دیگه
که این روزا با دیدن پروفایل این خانم(جاریم:58:) اعصابم به هم میریزه. میگم چه طور این همه میگه شوهر من خوبه( در حالی که از نظر من صدها برابر از شوهر من بدتره) ولی من همچین حسی رو نسبت به شوهر خودم ندارم و همش فکر میکنم این کی بود که باهاش ازدواج کردم.
میدونم حرفام خیلی بچه گانست ولی نسبت به همه چی بدبین شدم.
حس بد دیگه ای هم که دارم اینه که همسرم هیچ وقت از من دفاع نمیکنه. هیچ وقت تو جمع از من تعریف نکرده و کلا یه آدم سنتی که اصلا ازش خوشم نمیاد
ببخشید سرتونو به درد آوردم با حرفام. ولی دوست داشتم حداقل یه جا درمورد حس های بدی که دارم بگم.:47::47: