مردي ٢٤ساله هستم كه بدون دليل استرس و دلشوره دارم.اگر ميتوانيد قرصي معرفي كنيد تا بيشتر زمان را خواب باشم و اعصابم راحت باشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
مردي ٢٤ساله هستم كه بدون دليل استرس و دلشوره دارم.اگر ميتوانيد قرصي معرفي كنيد تا بيشتر زمان را خواب باشم و اعصابم راحت باشد.
سلامbichare22 :)))) استرس و نگرانی در همه انسانها وجود داره و هیچوقت هم بی دلیل نیست! نحوه ی برخورد و کنترل ما با این نگرانیها فرق داره مصرف دارو به هیچ وجه توصیه نمیشه اگه دلیلشو نمیدونید حتما به ضمیر ناخوداگاهتون برمیگرده و غیر ارادیه باید ک دلیلشو ریشه یابی کنی. کار سختی نیست کافه یک قلم و کاغذ بردارین و سعی کنید دلایل نگرانیاتونو روی کاغذ بیارین اونموقع راحت تر مشکلتون حل میشه. مصرف موز، عسل، چای سبز و دمنوش زعفران، شیر و لبنیات برای کاهش استرس های روزمره مفید هستن
- - - Updated - - -
موضوع: ریشه اضطراب، وسواس، افسردگی و.....
سلام:72:
چند كيلو از استراس هات را قرض ميدي؟:311:
دوست عزيز من بر عكس شما تو هيچ شرايطي استرس به خودم راه نميدم چون شاد زندگي ميكنم.
استرس ممكن هست از كودكي با تو بوده باشه و شما لازم هست گه برا رفع مشكلت بري تحت نظر متخصص و درمان بشي.
به نظر من خواب راه حل خوبي نيست براي مقابله با استرس بهتره خودت را با كار و ورزش سرگرم كني اينطوري استرس هات اتوماتيك خوب ميشه.
يك ليست از عواملي كه برات ايجاد استرس ميكنه اينجا بنويس و بيشتر از خودت و شرايط زندگيت توضيح بده؟تا دوستان كمكت كنند.
هركاري برام استرس زاست و فقط خواب برام ارامش ميده قرص هايي كه مصرف ميكردم كلوديازپوكسايد و پرانول به ترتيب ٥و١٠ميلي گرم ولي تازگي ها اينا هم جواب نميدن
و الان حوصله ندارم از خونه برم بيرون و حتا كارهاي روزانمو انجام بدم و كارهاي امروزم رو به فردا كه هيچ به سال ديگه موكول ميكنم