-
جدایی بدون مهر طلاق
سلام خدمت تمامی دوستان همدردی
خانمی 36 ساله هستم که با دختر 8 ساله ام زندگی میکنم
حدود 4 ماهی میشه که جدا از همسرم زندگی میکنم.
من به تنهایی از پس هزینه های خود و دخترم بر میام و نیاز به حمایت مالی و عاطفی از سوی همسرم نداریم.
ایشون برای خودشون خونه گرفتن و زندگی مستقلی دارن. هر از گاهی چند ساعتی میان و دخترم رو میبینن
ولی ما هنوز طلاق رسمی از هم نگرفتیم. من مهریه ام رو کامل بخشیدم و ایشون به من حق طلاق دادن و از خونه رفتن
امروز عصر با یه وکیل قرار ملاقات داشتم که مراحل جدایی قانونی رو انجام بدن و از بلاتکلیفی در بیام
اما ته دلم خیلی به این کار راضی نیست . خواستم قبل از این کار با شما هم مشورت کنم که تجربه بسیار دارید.
من و دخترم الان زندگی آرومی داریم. حال روحی من خیلی بهتر از قبل شده، شادتر هستم و به دخترم بیشتر میرسم و زندگی 2 تایی قشنگی داریم.
لطفا منو راهنمایی کنید کدوم به صلاحه؟بودن یا نبودن اسم اون اقا تو شناسنامه من. با توجه به اینکه ما فعلا هیچ تصمیمی برای بازگشت دوباره نداریم و هر دو از این جدایی توافقی راضی هستیم.
من میترسم با خط خوردن اسم اون آقا از شناسنامه من، آرامشی که ساختم بهم بریزه. هیچ کس در محل کار من یا مدرسه دخترم از جدایی ما با خبر نیست و همین باعث شده من و دخترم درگیر مسایل بعد از جدایی نباشیم.
از لطفتون سپاسگزارم
-
روزی که تصمیم گرفتیم از هم جدا زندگی کنیم قرار بود یک سال بهم فرصت بدیم که شاید اتفاقات بدی که تو رابطه ما افتاده حل بشه و دلمون برای هم تنگ شه و برگردیم دوباره سر زندگیمون
چند هفته اول تند تند میومد خونه و شام با ما میخورد. گاهی هم شبا میموند. منم سعی میکردم رفتارم کاملا دوستانه و صمیمی باشه...ولی به مرور عوض شد. بد اخلاق شد. از نگاهاش نفرت میبارد. طوری که وقتی میومد دخترم رو ببینه حس میکردم آروم و قرار نداره که زودتر بره. حدس زدم با خانم دیگه ای وارد رابطه شده و به خاطر تعهدش به اون نمیخواد به من نزدیک شه.
بهش گفتم اگه پای کس دیگه ای به زندگیت باز شده منو طلاق بده. حرمت زن و شوهری رو نگه دار
گفت تو حق نداری دیگه تو زندگی من دخالت کنی و زندگی ما تموم شده. هر وقت فرصت کنم میرم طلاقت میدم.
منم بهش گفتم پس کلیدای خونه من رو پس بده. اونم کلیدا رو داد و رفت.
از اون روز 2 ماه میگذره. دیگه با خودش و زندگیش کاری ندارم. دخترم هم اصلا نمیخواد ببیندش. به جز یک بار حتی خونه باباش هم نمیره.
معنی این رفتارای همسرم چیه؟
نمیخوام تصمیم اشتباه بگیرم
ولی وقتی حس میکنم با خیال راحت من و بچه رو ول کرده و رفته دنبال خوشگذرونی خودش حرص میخورم و میخوام تمومش کنم که اقلا بیشتر از این تحقیر نشم.
اقایون لطفا با دید مردونشون منو راهنمایی کنن
من تا 5شنبه بیشتر فرصت ندارم.
-
سلام
خیلی مختصر و مفید نوشتین....مشکل اصلی شما با همسرتون چی بوده که موقتا تصمیم به جدایی گرفتین؟
-
سحر عزیز
اول میخوام بپرسم شما حس میکنید هنوز بهتون علاقه داره یا نه؟
برخوردش با دخترتون به چه صورته؟
بعدش شما نگفتید مشکله اصلی شما با همسرتون چیه لطفا بگید شاید دوستان عزیز بتونن با راهنمایی و مدیریت خودتون حلش کنن :72: