مشورت در خصوص ارتباط اینترنتی و ادعای خواستگاری
سلام وقت به خیر
خانمی 27 ساله هستم که حدودا 3 ماه پیش در پیج اینستاگرام خود راجع به یک موضوعی که مربوط به ازدواج بود کامنت گزاشتم و یک آقایی بعدا اومدن با من درباره اون موضوع باهام صحبت کردن - این اشنایی منجر شد تا از من بخان شماره تماس بدم و بیشتر باهم اشنا بشیم ایشون ساکن رشت 33 ساله و من ساکن اراک بعد که خیلی صحبت کردیم گفتند نظرتون راجع به ازدواج در رشت با من چیه ؟ کفتم باید با خانوادم صحبت کنید و ایشون با خانواده خودشون صحبت کردن و در جریان بودند که با من در ارتباطند و قرار شد هفته اول آذر ماه به اراک بیان و خودشون با پدرم صحبت کنند ولی ایشون گفتند که مرخصی بهم ندادند و منتظرم که مرخصی بدهند و چند باری که زنگ زدم جواب ندادند گفتم اگه نمیخاین بیاین مشکلی نداره و من و بلاتکلیف نزارید گفتند به خدا مشکلی برام پیش اومده یکم تحمل و صبر کنید و من هم تحمل کردم الان 5 روز از اون جریان میگذزه و ایشون ازشون خبری نیست اینم بگم که موقعی که قضیه ما جدی شد اینستاگرامشون رو پاک کردن و این مدتم که نیستند آنلاین هم نیستند .
لازم به ذکره که ایشون دو شغله بودن صبح تا ظهر یه جا مشغول به کار و ظهر تا شب یک جای دیگه که شغلی دولتی بود .