-
رابطه شوهر با معلم بچه
سلام به همگی
امیدوارم حال همراهان همدردی خوب باشه.
یکی از دوستان من به مشکلی برخوردن که احتیاج به راهنمایی داشتن.از من مشورت گرفتن اما من نتونستم خوب جوابشونو بدم.
این خانم یه دختر ۷ساله داره که کلاس زبان میره.معلم دخترش معلم زبان خودش هم هست و باهم خیلی خیلی رابطه صمیمی دارن.درحد دوتادوست نزدیک.خونه ی دوستم هم اومده و شوهرش رو هم دیده.
الان چند وقتیه که با شوهر ایشون زیاد صحبت میکنن.اوایل به دلیل خواب دخترشون بوده و پیام دادن که شبهاباید زود بخوابه یا اینکه چرادخترتون لوس حرف میزنه یا اینکه این اشتباهه که به دخترتون یاد میدید با پسرهای کلاس بازی نکنه.بااین بهانه ها پیام داده و حرفهای حاشیه ای زیادی هم زده شده بینشون که خوب حرف بدی نبوده.اما گپ زدن.
بعد تر شوهر دوستم به اون پیام داده که فیلم های دخترمو توکلاس بفرست واسم.اون گفته تو گروه کلاسشون هست تو تلگرام.ببینید و به اصرار ایشون تو پی وی فرستاده.اخر هم به اقای پدر گفته که خانومتون نفهمن من فیلم هارو پیوی دادم.شوهر دوستم میگه:"یعنی هیییچی رو نفهمه"؟!
اونم میگه مگه حرف بدی زدیم ک میگی هیچیو نفهمه.
یه بار دیگم به شوهردوستم میگه اهنگ پیشوازتون خیلی قشنگه اینقدر ک ادم میخاد همش زنگ بزنه بشنوع.میشه من زنگ بزنم شما ج ندید من بشنوم😐😐😐😐😐
یا یه بار دیگه از باشگاه رفتنش میگع یا اهنگ میفرسته آخر میگه سلام به خانومتون برسونید.
بعد شوهر دوستم میگه خانومم اینجاست میبینه.بعد ازش میپرسه ناراحت نشدی ک میگم خانومم اینجاس؟😐😐
اونم میگه نه واسه چی باید تاراحت شم.یا کلی حرفهای مسخرا دیگه میزنن.
یه بار به دوستم میگه برای اینکه دیگه سو تفاهم نشه من دیگه به شوهرت پیام نمیدم اما باز میده.
دوستم از شوهرش میپرسه اون دیگه بت پیام نداده میگه نه درصورتیکه داده بوده.دروغ گفته...
رفتارهاشون یه جوریه
.باید چیکارکنه؟
چیجوری باید رفتار کنه که دیگه شوهرش و اون خانوم مثلا معلم باهم صخبتی نکنن.
البته که تقصیر خود دوستم هم بوده و پای اونو به زندگیش باز کرده....
مرسی از راهنمایی هاتون:72:۵:72:
-
ضمن عرض سلام بشما و خسته نباشید به خانم معلم و شوهر دوستتون و البته همدردی با دوستتون.
بخاطر اینکه گفتین دوسستون فهمیده اشتباه از خودش بوده دیگه اون قسمت سرزنش دوسستون رو نمینویسم.
دوم اینکه میگن کرم از خود درخته،در مورد شوهر دوسستون صدق میکنه طبق پیامهایی که داده مشخصه که خیلی باهم قاطی شدند و کم کم شوهر دوستتون خوشش اومده و مسیر رو برای ارتباط گرفتن خانم معلم با جملاتی که میزده هموار کرده.یعنی همه چی شوخی شوخی جدی شده!
مگه الان بچه های مدرسه ای ما با جنس مخالفشون ارتباط برقرار میکنند کاری بجز گرفتن موبایلشون بلد هستیم!اونم میرن با سیمکارت دوستشون یا یه سیم کارت دیگه دوباره ارتباط میگیرند.
حالا فکر کنم بهتره از دختر هفت ساله بپرسند که دوست داره چه کسی مامانش باشه!یا اینکه دوستتون به خانم معلم پیشنهاد بده اگه از شوهر من خوشت اومده میتونم ترتیب ارتباطتون رو بدم؟!
چون بابا راهش رو انتخاب کرده،و ارتباط رو شکل داده دیگه هرکاری بکنید این ارتباط از نیروی بیرونی کنترل نمیشه.مونده به وجدان رفتاری خانم معلم و پدر خانواده.اگر خانم معلم یا شوهردوستتون به چیزی اعتقاد دارند،دوستتون با تکیه به اون میتونند وجدان اونا رو بیدار کنند،وگرنه رفتار های منفعلانه کنترلگری و پرخاش و قهر و تهدید در مراحل اغازین موثر هست نه وقتی ارتباط شکل گرفته باشد.:72:
-
مرسی از پیامتون.
این خانوم معلم قبلا همکار من بوده.طرز صحبت کردنش طوریه که ممکنه کسی رو به اشتباه بندازه.اما با همه چه خانوم و چه عاقا همون طور صحبت میکنه و این حرف زدن هاش با این اقا خیلی چیز عجیبی از ایشون نیست.فک میکنم ایشون بی مظور هستن.اما ازاونجاکه این اقاروهم خوب میشناسم،میدونم که الان توهم زده که اون خانوم معلم ازش خوشش اومده.درکل فک میکنم بیشتر مشکل از عاقاعه.
اما هنوز رابطه ای بینشون نیست.
الان باید به این اقا گفت که دیگه حق نداره جواب اونو بده؟
یا به معلم گفت که دیگه مسایل دخترشونو فقط با مادرش مطرح کنه و فقط به مامانش بگه؟
چیکار باید کرد
-
سلام
دو راه وچود داره یکی اینکه بدون تحقیر وتحریک حس انتقام خیلی محکم و کوتاه به این اقا بفهمونن که نباید بهش پیام بدن و از اون خبرا نیست.هم ساده هم شفاف هم کوتاه بدون توضیح زیاد وارتباط رو کامل قطع کنن و دیگه به هیچ وجه خونه اون خانم هم نرود.
راه حل دوم قطع ارتباط کامل با اون آقا و خانمش هست یه معلم دیگه بگیره راه دوم مطمئن تر هست.
به هر حال ادامه این ارتباط به هیچ وجه توجیه ندارد حتی اگر این خانم برای اثبات بی منظوری خودش بخواد این رابطه رو تامدتی ادامه بده باز هم توصیه نمیشه.بنابراین بهتره همه چی بی سرو صدا تمام شود چون پای آبروی خانواده ها هممیاد وسط و جنجال بدی ممکنه ازش درست بشه.بنابراین اول آرامش و آبرو وحریم خانوادگی مهمه بعد یادگیری زبان
در هر دو راه حل قطع رابطه با اون اقا هست ونیازی به کمک گرفتن از اون نیست تا اینجا ثابت شد نیت واقعی کمک نیست و خودفریبیه