تنها بودن اعتماد به نفسمو از بین برده
سلام و وقت همگی به خیر
یه دختر22 ساله ام و سال آخر کارشناسی.مشکلم اینه که هیچ پسری از من خوشش نمیاد و کلا نمیخاد حتی باهام آشنا بشه...و این موضوع باعث شده کلا اعتماد به نفسمو از دست بدم.در کل اهل دوستی و... نیستم ولی هیچکس برای دوستی هم سمتم نمیاد چه برسه به ازدواج.من تقریبا مشکل خاص دیگه ای تو زندگیم ندارم دانشگاه خوبی درس میخونم معدل الفم،ظاهر مناسب و معقولی هم دارم ولی این موضوع باعث شده حس کنم از بقیه دخترا چیزی کم دارم همش خودمو با دوستام مقایسه میکنم مخصوصا الان که همه دوستای دخترم توی دانشگاه دوست پسر دارن و یکیشونم با یکی از همکلاسیا عقد کردن عملا دیگه تنها شدم...نسبت به ظاهرم سرخورده شدم تا سرکوچه هم نمیتونم بدون آرایش برم البته یه خرده کمبود وزن دارم که دارم دکتر تغذیه میرم که درست بشه.کلا همه فکرم شده اینکه من چی کم دارم و احساس می کنم بی ارزش تر از دوستامم...رشتم مهندسیه و کلا دخترا تعدادشون خیلی کمه...البته من تقریبا کاری با پسرای دانشگاه ندارم فقط میان ازم جواب تمرین و پروژه میگیرن و میرن و دیگه کاری باهام ندارن.منم سراغشون نمیرم هیچوقت.البته یه بار با پسرای ترم بالاییمون رو یه پروژه گروهی کار کردیم که اونا ازم خواستن منم باشم ولی دیگه تموم شد.نمیدونم مشکل از ظاهرمه یا اخلاق و رفتارمه
میشه کمکم کنین و بگین چجوری از فکر این مسایل بیام بیرون...دلم میخاد دوباره روی درس و کارم متمزکر بشم نه این چیزا و البته واقعا هم دلم نمیخاد همیشه نتها بمونم...
ممنونم که وفت میذارید و بهم کمک می کنید:72::72::72: