داشتن فرزند تو شرایط حاضر کار درستی هست؟
سلام دوستان همدردی، تاپیک های قبلیم حول اختلاف با خانواده همسر هست که در نهایت با قطع ارتباط مشکلاتم کم شده، البته قطعا این قطع ارتباط هزینه هایی برام داشته، مثلا اینکه هرموقع همسرم بخواد مادرش رو میتونه ببینه و هر هفته شام تنها بره خونه مادرش که کاملا این شرایط رو پذیرفتم و با اینکه گاهی برام سخته ولی تو دلم نگه میدارم. البته بگم که مادرشوهر با اینکه خودش به من و خانواده م چندین بار بی احترامی و توهین کرد و درواقع ما رو از خونش بیرون کرد ولی باز هم دنبال راه هایی هست که بخواد منو اذیت کنه ولی من سعی میکنم باهاش مقابلع نکنم و همسرم رو همراهی میکنم که باهاش کنار بیاد. بهرحال گاهی این کارهایی که میکنه برام آزاردهنده س ولی سعی میکنم با مدیتیشن خودم رو آروم کنم و به این فکر کنم که تحت فشار روحی هست و رفتارهاش دست خودش نیست. حالا با این شرایط و شرایط حال حاضر که درگیر کرونا هستیم و مشخص نیست که کی کرونا تمام بشه، تصمیم گرفتم به بچه دار شدن فکر کنم. با همسرم صحبت کردم مخالفتی نداره چون که شش سال از ازدواجمون میگذره، حالا میخواستم راهنماییم کنید که آیا با وجود این اختلافات با خانواده همسر تصمیم به بچه دار شدن منطقی هست؟ با توجه به اینکه سن من و همسرم هم داره بالاتر میره. آیا با این شرایط سخت اقتصادی کلا بچه دار شدن کار درستیه؟ ما در حد یه زندگی معمولی میتونیم برای بچه مون فراهم کنیم ولی بازهم آینده خیلی مشخص نیست. لطفا دوستان اگه تجربه ای تو این زمینه دارید راهنمایی کنید. ممنون