راه های فراموش کردن همسر سابق
سلام دوستان
امیدوارم سلامت و شاد باشید
یک سوالی از حضورتون دارم. مدتی موضوعی ذهنم را به خودش مشغول کرده. گفتم با شما در میان بگذارم و از دانش و تجربه شما استفاده کنم.
یکی از بستگان نزدیک من از همسرشان جدا شدند. حدود 4 سال از جدایی شان می گذرد. اما این خانم هنوز همسرشان را فراموش نکردند و میشه گفت که عشق ایشان تبدیل به ناراحتی و نفرت هم شده و هر روز شوهر سابق شون را متاسفانه لعنت هم می کنند که چرا زندگی شان را خراب کردند. همسرشان به ایشان خیانت کردند. نه یکبار بلکه چندبار و خلاصه بعد از اینکه دخترشان 18 ساله شدند از یگدیگر جدا شدند. الان دخترشان ازدواج کردند و خارج از کشور هستند و این خانم بسیار تنها شدند. ایشون برای حفظ ان زندگی واقعا زحمت کشیدند. زمانیکه ان اقا بیکار بودند و درامدی نداشتند ان خانم بی وقفه کار می کردند و تمامی مخارج ان زندگی و دخترشان را تامین می کردند و خلاصه برای ان 20 سال زندگی مشترک واقعا فداکاری کردند. اما الان که جداشدند و از ان همه ناراحتی خلاص شدند باز هم ناراحت هستند. این خانم واقعا عاشق ان اقا بودند. و الان از این ناراحت هستند که چرا 20 سال از زندگی اش نابود شده و از طرفی هم از اینکه ایشون رفته و تنهاش گذاشته و و بعد از 20 سال جواب خوبی های ایشان را با جدایی دادند ناراحت هستند.
ایشون که تمایلی به مراجعه به مشاور ندارد. برای همین این موضوع را اینجا مطرح کردم. اگر مشاوران و یا کاربرانی که قبلا با این مشکل رو به رو بودند و این متن را می خوانند محبت کنند من را راهنمایی کنند ممنون میشم. دوست دارم بدونم برای اینکه بتوانم به ایشان کمک کنمٍ باید چیکار کنم؟
از توجه و مساعدت شما کمال تشکر را دارم.
:72::72::72: