-
من برم دانشگاه یا نه ؟
سلام من ۲۵ سالمه(( متاهل)) چندسال پیش از دانشگاه انصراف دادم من علاقه ای به کار کردن تو رشته خودم ندارم ( همچنین بقیه رشته ها) دلیل انصرافم اون زمان بیماری جسمی شدیدم و همین عدم علاقه به کار کردن بود ولی الان پشیمونم چون هم تو جامعه خجالت میکشم بگم فوق دیپلم هستم و هم دخترای فامیل شوهرم لیسانس دارن میترسم پیششون کم بیارم و خودشونو خیلی بالا بگیرن نمیخوام سرتر از من باشن تو این موضوع ولی مشکل اینه تاااا بخونم لیسانس بگیرم ۲۶ ۲۷ سالم میشه توروخدا راهنمایی کنید این مشکل داره مغزمو میخوره
-
خوب الکی بگو لیسانس دارم
لیسانسی که تاثیری جز پز دادن نداره چه فایده ای داره
-
سلام
موفقیت به گرفتن مدرک دانشگاهی نیست، میشه در هر زمینه ای موفق بود. مثل کار تو یک مزون، یک کارگاه هنری و ... با یادگیری مهارت خاص خودش.
اما مسئله ی مهم اینه که خواسته هایی که جهت رشد فردی خودتون هست رو از غبارهایی مثل کم نیاوردن، کی چی میگه، مقایسه و ... بتکونین. هر وقت مطمئن شدی خالصانه تنها برای خودتون ، برای آگاهی بیشتر میخواین حرکت مثبتی داشته باشین، کاری رو شروع کنین.
وگرنه در یک جاده ی بی پایانی گرفتار میشین که مدام در حال دویدن هستین و انتهایی نداره.
-
سلام. می توانی در رشته های بدون کنکور پیام نور شرکت کنید. شهریه و تعداد کلاس هایش کمتر و کتاب های درسی استاندارد است.