مادرشوهرم پشت سرم حرف درمیاره توروخدا راهنمایی کنید
ما رابطمون خوب بود انصافا ایشون از اونایی نیستن که زخم زبون بزنن و من هم از اول ازدواج به شدت هوای پسرشو داشتم به ایشونم احترام گذاشتم و جوری پشت پسرش وایسادم که الان تو خانواده شوهرم محبوب ترین عروس منم همه میگن کاش عروس اینده ماهم مثل تو باشه ... ذره ای براش کم نزاشتم چه عاطفی چه مالی حمایتش کردم ...
اولین کاری که ایشون کردن این بود رفته بود پیش یه رمال اونم گفته بود عروست به پسرت بدجوری زور میگه اذیتش میکنه !!! اونم توروم گفت اون زنه همچین حرفی زد مواظب باشیا اذیت نکن پسرمو ته دلم گفتم بشکنه دستی که نمک نداره به چشات اعتماد نداری ولی به فالگیر اعتماد داری ... ته دلم گفتم البته !
بعدش شوهرم هر چی به مادرش میگه ایشون پشت سرم میگه زنت یادت داده ؟ این حرفارو اون گفته که تو الان میزنی ؟ انگار پسر خودش عقل نداره من درس میدم بهش
بعدش چند روز پیش به شوهرم گفته زنت عین دخترعمت شده مواظبش باش ( دختر عمش اموال شوهرشو بالا کشیده و به فشار انداختنش کلا زن خوبی نیست )
بعدش سر قضیه خرید خونمون گفته به اسم زنت نکنی هااا اشتباه نکنی ها بزار به اسم خودت بمونه خونت همسرمم نیت کرده بود همون اول خونه به اسم من باشه
البته انصافا شوهرم پشتمه بدجور ولی خب ایشون هم مادرشه وشوهرم خیلی احترامشو داره و میترسم حرفاش رو ذهنش تاثیر بزاره بدجور من تو چش شوهرمم خیلی بهم اعتماد داره ولی با این حرفای مادرش میترسم دودل بشه