-
نمی دونم چقدر مهمه ؟
سلام به تمامی دوستان
مدتی است با دختر خانمی آشنا شدم (رابطه ما در حد سلام وعلیک است)به نظرم دختر خوب ونجیبی می یاد قصد دارم با او صحبت کنم و تارابطه بیشتری داشته باشیم ودر صورت موافق بودن نظرات دو طرف به خواستگاری ایشان بروم.
ولی
در دو مورد هنوز تردید دارم اولین مورد اینکه قد این خانم از من یک مقدار بلند تر است
دومین تردید من موقعی حاصل شد که چند وقت پیش با یکی از دوستان نزدیکم در مورد ازدواج صحبت می کردیم دوستم می گفت زیبایی اندام همسر بسیار مهم می باشد ودر صورت عدم تناسب اندام ممکن است دوطرف(زن وشوهر) در روابط جنسی با مشکل روبرو شوند دلیل این ادعای خود را نیز تجربه زیاد خود در امور جنسی و گرایش مردها یا زنها به شریکهای جنسی غیر از همسران خود می دانست(که متاسفانه در جامعه ما دیده می شود) از طرفی هم در همین سایت می خواندم ارتباط جنسی بین همسران در زندگی مشترک بسیار با اهمیت می باشد
حال دختر خانمی که با ایشان آشنا شدم از لحاظ تناسب اندام در سطح پایینی می باشد.
از شما دوستان این سوال رو دارم این دو مورد تاچه اندازه ای اهمیت دارند؟ اصلاً مهم هست یانه؟ اگر مهم است چه میزان می تواند تاثیر گذار باشد(در انتخاب و زندگی آینده)
با تشکر
-
RE: نمی دونم چقدر مهمه ؟
سلام مهدی ،
به نظر من جواب دادن به این سوال خیلی سخته. چون به این برمی گرده که شما چه تعریفی از یک همسر و شریک زندگی دارین و انتظاری که از یک زندگی ایده آل دارین چیه ؟
من فکر می کنم ارتباط جنسی و جذابیتهای ظاهری ، بخشی از یک زندگی مشترک است. و مهمتر از اون درک متقابل و تفاهمی هست که منجر می شه به کسب آرامش خاطر و رضایت.
ضمنا اگر برای شما نظر دوستتون و سایرین اینقدر مهمه که می تونه تعیین کننده مسیر اصلی زندگیتون باشه ، توصیه می کنم اصلا به ازدواج فکر نکنید .
-
سلام مهدی
نکات کلیدی که طاهره به آن اشاره کرده است را کاملا تائید می کنم. پاسخ مکمل را بعدا براتون می نویسم
-
با درود؛ضمن درست انگاشتن کفته های مدیریت فرهیخته و طاهره پاکیزه خوی،رای من آندستکه:شما چرا تنها و تنها به سویه(بعد) جنسی زناشویی می اندیشید!شهوترانی با زناشویی فرسنگها از هم دورند و گفته های دوستتان درمورد لذت جویی راست است و درباره ازدواج مؤکدا نا درست،زیرا اساس ازدواج بر پایه خیلی معیارهاست و جذابیت جنسی دخالت اندکی در آن دارد و بسیاری شرایط دیگر را می طلبد؛ از سوی دیگر بیان داشتید که به نظر *شما*نجیب است که از خدا خواهانم همه اینجور باشند،ولی *به نظر آمدن ظاهری و صرف نجابت آن خانم از طرف شما*بهیچوجه پارامتر استواری برای ازدواج نیست و در پایان سفارشم همدلانه برایتان آن استکه:مطالب سایت همدردی و کتب درباره ازدواج و مشاوره و حتما حتما *شکیبایی* را مد نظر قرار دهید.بدرود؛؛؛