من این بازی را ادامه خواهم داد......
دنیا دیوار های بلند دارد و درهای بسته که دور تا دور زندگی را گرفته اند.نمی شود از دیوار های دنیا بالا رفت.نمی شود سرک کشید و آن طرفش را دید.اما همیشه نسیمی از آن طرف دیوار کنجکاوی آدم را قلقلک می دهد.کاش این دیوار ها پنجره داشت و کاش می شد گاهی به آن طرف نگاه کرد.شاید هم پنجره ای هست و من نمی بینم.شاید هم پنجره اش زیادی بالاست و قد من نمی رسد.
با این دیوار ها چه میشود کرد؟می شود از دیوار ها فاصله گرفت و قاطی زندگی شد و می شود اصلا فراموش کرد که دیواری هست.و شاید می شودتیشه ای برداشت وکند و کند و کند.
شاید دریچه ای .شاید روزنی.شاید شکافی.همیشه دلم میخواست روی این دیوار سوراخی درست کنم.حتی به قدر یک سر سوزنءبرای رد شدن نورءبرای عبور عطر نسیمءبرای...بگذریم.
گاهی ساعت ها پشت این دیوار می نشینم و گوشم را می چسبانم یه آن.و فکر میکنمءاگر همه چیز ساکت باشد میتوانم صدای باریدن روشنایی را از آن طرف بشنوم.اما هیچ وقتءهمه چیز ساکت نیست و همیشه چیزی هست که صدای روشنایی را خط خطی کند.
دیوارهای دنیا بلند استءدیوارها.و من گاهی دلم را پرت می کنم ان طرف دیوار.مثل بچه ی بازیگوشی که توپ کوچکش را از سر شیطنت به خانه ی هسایه می اندازد.به امید آنکه شاید در آن خانه باز شود.گاهی دلم را پرت میکنم آن طرف دیوار.آن طرف حیاط خانه ی خداست.و آن وقت هی در می زنمءدر میزنمءدر میزنم.و می گویم:(( دلم آمده توی حیاط شماءمی شود دلم را پس بدهید...))
کسی جوابم را نمی دهدءکسی در را برایم باز نمیکند.اما همیشه دستی دلم را می اندازد این طرف دیوارءهمین.و من این بازی را دوست دارم.همین که دلم را پرت می کنند این طرف دیوارءهمین که...
من این بازی را ادامه می دهم و دلم را آن قدر پرت میکنمءآن قدر پرت می کنم تا خسته شوندءتا دیگر دلم را پس ندهند.تا آن در را باز کنند و بگویند : بیا خودت دلت را بردار و برو.آن وقت می روم و دیگر هم بر نمیگردم.من این بازی را ادامه می دهم...
RE: من این بازی را ادامه خواهم داد......
سلام
نوشته خودتون بود ؟
خیلی زیبا بود . ممنون
ممنون، خیلی زیبا بود، واقعا لذت بردم..
:72:
cknd عزيز
خيلي عالي بود .:104:
حالا چرا دلت رو پرت مي کني ؟ ممکنه خداي نکرده بشکنه ها ، اونوقت بند زن دل از کجا گير بياريم :D
فکر نمي کني اگه دريچه دلت رو برا نور خدا باز کني و نزاري چيزاي ديگه وارد اون بشه ازاين بازي "دل پرت کردن" بهتر باشه؟
البته صلاح مملکت خويش خوسروان دانند