-
سياست يا صداقت!!!
سلام به همه اعضاي تالار
خيلي فكر كردم موضوع اين تاپيكو چي بزارم چون سواي مسئله اي كه نوشتم حرفاي ديگه اي هم داشتم به عنوان درد دل
چند مدت پيش جايي كار ميكردم كه تعدادمون اونجا نزديك 15 نفر بود.چيزهايي اونجا خيلي منو آزار ميداد...
وقتي ميديدم افرادي اونجا با صداقت و درستي كار ميكنند و كمترين حقوق،بيشترين ظلم و حرف زور،بيشترين كار رو مي كنند خيلي برام آزار دهنده بود جوري كه بعضي جاها بعضي حرفا رو چه به من ميزدن چه به ديگري واقعا كفري ميشدم و تو خودم ميريختم و شب ميومدم ناراحتيمو سر مادر بيچاره خالي مي كردم.
وقتي مي ديدم رئيس با عنوان حاجي و محاسن،بدترين برخوردها را با افراد داشت و حقوق كارمنداشو رعايت نمي كرد
وقتي مي ديدم برخي با نقش بازي و زبون بازي و دو رو دو رنگ بازي اونجا رفتار ميكنند و به اهدافشون ميرسند، حالم بهم مي خورد.بعضي وقتا پيش خودم مي گفتم بد هم نيست آدم نقش بازي كنه جلو اين آدما.اما واقعا وقتي به كسي برسم كه ازش بهر دليلي بدم بياد نمي دونم چه كنم كه تو رفتارم نشون ندم كه ازش خوشم نمياد چون اهل نقش بازي نيستم ،چه كنم؟
حتما شما هم اين چيزا رو تو محيط هاي مختلف ديديد....
واقعا اين چيزا آدم رو از داشتن صفات خوب پشيمون ميكنه...
من سياست رو تا آنجا كه معني درايت ميده رو قبول دارم و صداقت را تا آنجا كه معني ساده بودن نده.
حتي شنيديد كه خيلي ها تاكيد مي كنند براي زندگي مشترك هم بايد خيلي سياست داشته باشيد . من خودم اين قضيه رو حسابي تجربه كردم چون يه بار نامزدي كردم و تو جنگ سياست باختم و حسابي ضربه خوردم.بعضي وقتا بيش از اينكه مسائل مالي رو براي ازدواج در نظر بگيرم ميگم بايد حسابي سياست داشته باشي تا با اين آدمهاي امروزي كنار بيايي.
-
RE: سياست يا صداقت!!!
سلام
همانطور كه روستاهای كوچك،شهر شدند و شهرهای كوچك به شهرهای بزرگ و پیچیده تبدیل شدند.
همانطور كه سوار شدن به الاغ ،جایش را به اسب ،درشكه و ماشین و قطار و هواپیما داده.
همانطور كه ارتباطهای رو درو ، با نامه شد و تلگراف و تلفن و اینترنت و ماهواره....
همانطور هم روابط ساده آدمها پیچیده شده اند و نیاز به فراگیری مهارتهای ارتباطی خاص خودش را دارد.
این به معنی نقش بازی كردن و دروغ گفتن و حقه نیست(اگرچه بعضی ها به اشتباه از این طریق پیش می روند،همانطور كه به اشتباه بعضی از علم كامپیوتر جهت سرقت دارائی دیگران استفاده می كنند و از چاقو برای كشتن افراد)
بلكه مهارتهای ارتباطی به این مهم اشاره می كند كه درزندگی پرتجمل و شلوغ امروزه ممكن است افراد فرصت كافی برای تبادل اطلاعات نداشته باشند. اگر فردی یه لبخند میزنه ،باید بلد باشی آنرا درست بفهمی ،درك كنی و معنا كنی،چون نیم ساعت برایت علتش را توضیح نمیده.
اگر یكی تو فكر خودش هست،باید با مهارتهای ارتباطی بفهمی در دلش چی می گذره، چون دیگه فرصت نصف روزه نداره كه همه چیز را بیان كنه.
و همچنین باید این مهارتها را نیز بلد باشی كه اگر كسی سوءاستفاده كرد و به ریا و... دست زد متوجه شوی و با همین مهارتها هست كه نحوه مقابله با چنین افرادی را می آموزیم.
روش های مقابله با توپ كوتاه زدن، روشهای جسارت ورزی، روش های هم حسی، روشهای مقابله با توطئه چینی و هزاران روشی كه در مهارتهای ارتباطی آموزش داده می شود، همه برای حفظ تعادل بین سیاست و صداقت هست. به نحوی كه صداقت را به معنی نفهمیدن نگیریم و اجازه ندهیم مورد سوء استفاده دیگران قرار بگیریم و از طرفی سیاست را نیز به معنی ضرر به دیگران و خدعه به كار نگیریم.
بهتر است علم و تدبیر زندگی را در ارتباطات پیچیده و امروزی خود بیاموزیم و به كار گیریم.
-
سلام به همگي اعضا محترم مخصوصا آقاي سنگتراشان به سبب پست بسيار پر محتواشون.
واقعا ناچاريم با اين پيچيدگيها پيش بريم.
2 تا سوال داشتم:
1- چگونه مي تونيم وقتي اين چيزا رو مي بينيم از كنارش بگذريم و آزارمون نده چون من با ديدن اين چيزا واقعا عذاب ميكشم؟
2- به نظر شما براي اينكه مهارتهاي ارتباطي اين دوره زمونه رو بيشتر ياد بگيريم چه بايد كنيم؟آيا كتابي هم در اين راستا هست؟
ممنون كه وقت ميگذاريد.
:72:
-
سلام مجدد به دوستان عزيز
از همگي مخصوصا متاهلا مي خواستم كمك بگيرم در مورد سياست تو زندگي مشترك
ميشه توضيح بدين كه كجاها بايد صداقت داشته باشيم كجاها سياست؟
اصلا چطور اين دو رو كنار هم داشته باشيم؟
اگر با مثال سياستهاي زندگي مشترك رو بگيد ممنون ميشم!
اميدوارم بحث خوبي باشه و بتونيم براي بهتر مديريت كردن زندگي مشترك به نتايج خوبي برسيم و مورد استفاده همه واقع بشه
:72: