-
شما خوشبخت هستید؟؟!
آیا می دانیم:
اگر ما امروزه با حداقل سلامتی از خواب بیدار شده ایم,خوشبخت تر از میلیون ها انسانی هستیم که تا آخر هفته زنده نخواهند ماند.FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=227"
اگر هرگز خطر جنگ,تنهایی در اسارت,درد,شکنجه ویا گرسنگی را تجربه نکرده ایم ما خوشبخت تر از پانصد میلیون نفر در جهان هستیم.
اگر ما می توانیم بدون ترس از اذیت وآزار,دستگیر شدن ,شکنجه یا مرگ در عبادتگاه مورد علاقه مان حضور پیدا کنیم خوش شانس تر از سه میلیارد نفر روی زمین هستیم.:
اگر غذا در یخچال,لباس بر تن,سقفی برروی سر وجایی برای خوابیدن داریم ما ثروتمندتر از 75درصد مردم این جهان هستیم.
اگر پولی در بانک یا درکیف داریم ومی توانیم سکه ای در کاسه یک فقیر بیندازیم ,مادر زمره 8درصدثروتمندترین مردم جهان هستیم.
اگر والدین ماهنوز درقیدحیات هستندودرکنارهم زندگی می کنند ماجزو افرادخوش شانس دنیا هستیم.
واگرمی توانیم این پیغام را بخوانیم,خوشبخت تر ازدومیلیاردنفری هستیم که اصلا"قادر به خواندن نیستند
-
RE: شما خوشبخت هستید؟؟!
فكر مي كنم شكر گزار بودن در مورد نعمتهايي كه خدا به ما داده خيلي مهمه. نعمتهايي كه اونقدر براي ما عادي هستند كه گاهي فكر مي كنيم هيچ ارزشي ندارن. ممكنه خيلي ها بگن كه اين مقايسه ها اشتباهه و ما نمي تونيم بگيم چون بقيه از ما بدبخت تر هستن پس ما خوشبختيم. منظور من هم اين نيست. مطمئنا منظور دلداده هم اين نيست.
اما نبايد فراموش كرد كه واقعا خيليها هستند كه حاضرا همه داراييشون رو بدن و بتونن چند تا نفس عمييق بدون درد و رنج بكشن، چند قدم راه برن يا ...
باز هم مي گم من نمي خوام از بدبخت بودن ديگران احساس خوشبختي كنم، اما مي تونم خودمو جاي اونا بذارم و براي چند لحظه هم كه شده از تعمتهايي كه خدا به من داده لذت ببرم. اونوقت مي تونم با يه ديد ديگه به مشكلاتم نگاه كنم. با يه نگاه تازه تر.
به اين فكر كنم كه خدا از يك امتحان سخت، سوالاي ساده رو جلوي من گذاشته. همين.
-
به نظر من همه این چیزا نسبی و ما تا وقتی سالمیم شاید ظاهرا بگیم خدایا شکرت که سلامتیم ولی هیچ وقت از این که سالم هستیم قند تو دلمون آب نمی شه .این کلا از خصوصیات انسانه. خدا خودشم تو قرآن گفته
-
خوب بله انسانها كلا زياده خواهند و خواسته هاي نامحدودي دارندو هيچ وقت از وضعيتي كه دارند راضي نيستند اي كاش هميشه به جاي اينكه به بالا دستي هامون نگاه كنيم و حسرت نداشته ها رو بخوريم گاهي به پايين نگاه كنيم و ببينيم كساني هستند كه حداقلهاي ما هم براشون حداكثرهاشون به حساب مي آيد و همان هم ازش محروم هستند و شايد اون موقع خدا را شكر كنيم و به چيزي كه داريم قانع باشيم و شاكر ...