عذاب وجدان
خیلی دوسش دارم ولی هیچوقت نتونست ارضام کنه بدونه اینکه بفهمه خودم این کارو میکنم ولی حس خوبی بعدش ندارم همش از خدا و اون خجالت میگشم کمکم کنید از این کار دست بر دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
عذاب وجدان
خیلی دوسش دارم ولی هیچوقت نتونست ارضام کنه بدونه اینکه بفهمه خودم این کارو میکنم ولی حس خوبی بعدش ندارم همش از خدا و اون خجالت میگشم کمکم کنید از این کار دست بر دارم
سلام بر دوست عزیز و گرامی....به تالار همدردی خوش آمدید...
دوست عزیز توضیح بسیار مختصری دادید..کاش قدری بیشتر از خودتان و زندگی تان صحبت می کردید....
خوب با این توضیح کم فکر کنم مشکل شما ""خود ارضایی"" است....نه نتوانستن ارضا از سوی همسر...البته با این توضیح کم حدس زدم اگر بیشتر توضیح دهید خب..
دوست عزیز اگر کسی در دوری جوانی به خودارضایی مبتلا شود و پس از مدتی نتواند این عادت را ترک کند مطمئنا در آینده با همسر از لحاظ جنسی دچار مشکل خواهد شد...
زیرا اگر این نیاز در جوانی تثبیت شود قطعا به دوری بعدی هم کشیده خواهد شد.... و این امر باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در فرد هنگام برقراری رابطه جنسی می شود و یکی از آن مشکلات لذت نبردن از برقراری رابطه جنسی با همسر و پناه بردن به "خود ارضای" است..
چون من دقیق نمی دانم آیا ""همسرتان نمی تواند شما را ارضا کند پس دست به خود ارضایی می زنید یا اینکه این"خودارضایی" در شما تثبیت شده و به صورتی عادتی یا عقده در آمده""" پس نمی توانم راهنمایی لازم را انجام دهم...
شما قدری از همسر خود و زندگی و خصویصیات خودتان بگویید....تا من اگر توانستم راهنمایی کنم اگر هم نتوانستم دیگران دوستان کمک می کنند...
مرسی از توجه شما به مشکل من. هیچوقت به مشکلات این کار اگاه نبودم و این کار راحت انجام میدادم نه خیلی افراطی. بعد نزدیکی هم احساس خوبی داشتم ولی نه.... این بود که بعد هر نزدیکی خودم دست بکار میشدم تا اینکه به مشکلات این کار و عواقبش اگاه شدم . با همسرم صحبت کردم که من ارضا نمیشم ولی نگفتم که خودم اینکار میکنم اون هم تصمیم گرفت سعیش کنه که من ارضا شم خوشحالم که موفق هم بودیم. فقط امیدوارم خدا هم منو ببخشه و دیگه تکرار نشه .
ای بابا چقذر سخت میگیرید ...انسان جایز الخطاست ...حالا که خدا رو شکر مشکلتون حل شده دیگه احساس گناه برای چی ...سعی کنید در رابطه با همسرتون همراه باشید و اونو راهنمایی کنید که در چه حالتی براتون بهتره ...و راضی میشین ...