نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
سلام

همانطور که گفتم شما باید تناسب های و تفاهم ها و همچنین اختلافات تون رو بررسی کنید. در همه زمینه هائی که قبلا گفتم.

حل نشدن این موضوع، یا حتی باقی ماندن آن همین الان هم مشکل ساز است چه برسه به آینده. این مشکل فعلی خودش به تنهائی زندگی های خانواده های زیادی رو از هم پاشانده، حتی اون زندگی هائی که زن و شوهر می دونند خیانتی در کار نیست و فقط صرف رابطه با بعضی افراد است، چه برسه به اینکه منجر به سوءظن هم بشه که وقوعش معمولا قطعی است. نمونه هاش همین الان و در همین سایت موجود هستند. مثلا مواردی که یه طرف شاکی است همسرش (خانم/آقا) چرا با همکاران جنس مخالفش به ماموریت کاری می روند. این ها ساده هاش هستندف مشکل دارهاش جای خود.

مسئله دیگه و مهم تر از همه این سوال است که آیا شما دو نفر خودتون رو در مرحله نامزدی و سنجش همدیگر می دونید یا فرض تون بر خواستن همدیگر به هر قیمت است؟
کاملا باهاتون موافقم اما خب تا الان فکر میکردیم شناخت کافی پیدا کردیم و طبق گفته ی ایشون تفاهم در مورد مسایل اصلی داریم و فقط مسایل حاشیه ای کمی اختلاف هست که اونم قابل حله.اما به عقیده ی من خیلی چیزها هنوز نیاز به بررسی داره.
درمورد سوالتون باید بگم که از نظر من ما تو مرحله ای هستیم که اول ازهمه بهم تعهد داریم و قراره شناختم پیدا کنیم که چشم بسته وارد زندگی نشیم حالا میشه اسمشو نامزدی گذاشت یانه.و همین طور موافق شروع یه زندگی به هرقیمتی نیستم (اما خب نظر ایشون مورد دوم هست )چون معتقدم یک تصمیم اشتباه نه تنها زندگی خودت بعدا زندگی بچه هاتو هم نابود میکنه.ولی الان دارم تمام تلاشمو میکنم که بسازم و جلوی به هم خوردنشو بگیرم چون حتی فکر شکست خوردن هم برام عذاب اوره.