سلام به تمام دوستان عزيزم![]()
![]()
![]()
اين سوالي كه مطرح مي كنم مربوط به يكي از دوستانم ميشه كه واقعا نمي دونست چي كار كنه... اين بود كه من مشكلشو اينجا مطرح مي كنم شايد كمكي باشه براش!!!( با توجه به سابقه اي كه از ياري ها و راهنمايي هاي بي دريغ شما داشتم)
دوست من حدود 10ماه هست كه با آقايي آشنا شدن و از لحاظ خلق و خو و رفتار پسر بسيار خوبي هستن و از لحاظ ظاهري هم شخص ايده الي هستن... و به طور كلي تمام خصوصيات مد نظر دوست منو دارا هستن...
ولي حدود چند وقتي هست كه خود اين آقا جلوي دوست من اعتراف كردن كه چندين سال پيش مشروب ميخوردن و الان حدود 3 سال ميشه كه ديگه لب به مشروب نزدن! و از اينجا به بعدم قصد مصرف ندارن!!! وتنها از روي صداقت اين مساله رو بيان كردن (اين طور كه خود آقا ميگن)
و البته اون مدتم كه ميخوردن تفريحي هر چند وقت يك بار توي مراسم بوده!!!
بعد از اين ماجرا دوست من خيلي به هم ميريزه و دودل ميشه براي ادامه رابطه...
اگر چه اين آقا پسر از هر لحاظ به اين خانم ميخوردن, همين عامل مشروب (با اينكه 3 ساله آقا لب نزده) براي دوستم مساله ساز شده!!!
نظر شما عزيزان در مورد ادامه رابطه و نگرانيه شديييييييييد دوست من چيه؟؟؟؟
آيا مشروب خوردن يك فرد كه به سال ها پيش بر ميگرده نگراني سازه؟؟؟؟
(با توجه به اينكه اين آقا خصوصيات خوب رفتاري و اخلاقيه زيادي هم دارن)
البته نا گفته نمونه كه دوست من شخص مذهبي نيستن ولي به يه سري مسايل حساسن!!!!
راستي اينم يادم رفت كه بگم, اگه جايي نقطه مبهمي وجود داره بگين تا من از دوستم سوال كنم و بهتون منتقل كنم!!!
و يه مساله اي هم كه وجود داره اين 2 نفر (دوستم و اون آقا) تا چند وقت پيش به عشق و ازدواج فكر ميكردن و الان موندن كه اين رابطه به كجا مي خواد ختم بشه!!!!!!!!!
پيشا پيش از كمك ها و راهنمايي هاتون هم از جانب خودم و هم از جانب دوستم ,ممنونم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)