سلام دوستان عزیز،
ابتدا عذر میخوام از مدیران به خاطر عنوانی که انتخاب کردم چیز بهتری به ذهنم نرسید.
دیروز با خواستگارم حرف میزدم بین حرفام ازش پرسیدم تا حالا از مشروبات الکلی و یا مواد مخدر چیزی استفاده کرده یا نه؟
گفتش یه بار فقط از مشروبات الکلی استفاده کرده و چند باری هم قیلیان میوه ای که اون هم مواقعی بوده که تفریح رفته بودن.
راستش ته دلم با این حرف ها خالی شده حسابی،از یه طرف صداقتش رو میرسونه از یه طرف میگم کسی که تا حالا تونسته امتحان کرده چندین بار چه تضمینی وجود داره در آینده همچین کاری رو انجام نده؟؟؟؟!!!! یا هر چیز دیگه ای.
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید.
من به خانواده ام چیزی نگفتم در اینباره خودشون میگفتن دوست ندارن بقیه ذهنیت بدی نسبت بهشون پیدا کنن به خاطر مساله ای که اهلش نیستن و تفریحی بوده.
گفتن که خانواده مون هیچ کسی اهل دود نیست اما خب دلیلی نمیشه.
در ضمن خودش هم تاکید داره که با صداقت داره پیش میاد و میتونست با دروغ به سوالم جواب بده.نمیدونم
من خودم همیشه این مساله رو مد نظر داشتم که اگر روزی تو زندگی ام ببینم که همسرم اهل دود هست سریع ازش جدا شم یعنی هیچ توجیهی برای همچین کارهایی نمیبینم اما الان ایشون کارشون در شرایط سخت هست منظورم اینه که کار آسون و ساده ای ندارن و تقریبا هر کسی از عهده اش بر نمیاد پیش خودم میگم شاید تفریحی بوده واقعا وگرنه با داشتن اعتیاد نمیشه کار به این سختی رو انجام داد ....
در ضمن من بهشون گفتم که در اینباره خانواده ام رو در جریان میگذارم ابتدا گفتن ذهنیت بدی پیش میاد بعد هم گفتن که اشکالی نداره .
منتظر شنیدن نظرات شما دوستان عزیز هستم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)