سلام من از طریق سرچ این سایتو پیدا کردمو عضو شدم.
امیدوارم بتونم از طریق این سایت مشکلمو حل کنم.
همیشه مردا از ولخرجیه زناشون کلافه میشن ولی مورد ما برعکسه!
ما الان 3 ساله که ازدواج کردیم.مشکلمون از جایی شروع که بعد از گذشت یه سال از نامزدیمون به خاطر بی ملاحظه گی مالی همسرم پول واسه اجاره کردن خونه نداشتیم.البته تو این یه سال من مدام بهش گوشزد میکردم که یکم رعایت کنه وگرنه به مشکل میخوریم که همینطورم شد.خودشم بیخیال نیستا داشت سکته میکرد که پول از کجا بیاریم که خونواده ها به دادمون رسیدن.
اصلا نمیفهمه پس انداز یعنی چی و چه معنیی میده.هرچی پول دستمون میاد خرج میکنه.بیشترم خرج لباس پوشیدنش میشه.اصلیترین مشکلم اینه که همیشه دوستاشو خیلی رده بالا و پولدار انتخاب میکنه.تاجر,فوتبالیست حرفه ای,....
به همه دید کاذبی از زندگیمون داده.دوستاش فکر میکنن ما میلیاردریم!در حالیکه زندگیمون کارمندیه,بخور و نمیر.گرونترین کفشا,پیرهنا,...همه چی!مثلا اون زمون که تازه داشتیم میرفتیم سر خونه زندگیمون واسه خرید تی وی رفته بودیم.اقا یه تی وی 51 اینچی خرید.بهش گفتم چرا اخه؟؟!!!جوابش این بود که نخواستم پیش صاحب مغازه کم بیارم!
واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.این غرور بی حد و حصرش خیلی جاهایه دیگه هم اذیتم میکنه.اما فعلا این مساله مهمتره.با این وضع میترسم بچه دار بشیم.
اگه اینجا بتونم راهکارایه مفیدی پیدا کنم واقعا ممنون میشم.