سلام دوستان همدل یه سوال؟ میشه منو راهنمایی کنید وظایف عروس خانوم در قبال خانواده شوهرش چیه.و تا چه حد من عروس باید در برابر خانواده شوهرم مسئولیت پذیر باشم.مادر همسر من از اون دست زنایی هست که مدام توی خونه مشغول به فعالیته مدام در حال شستن و آشپزی کردن. از نظر خانواده همسرم زن خوب باید اینطور باشه و مدام بشوره و بسابه و به اعضای خانواده خدمت کنه.و اگه احیانا دختر خانومی اینطور نباشه لقب //تنبل //میگیره و اگه اون خانوم عروس اونها باشه مدام باید متلک بخوره.لازم به ذکره که مادر همسر من مدام از مریضی و زحمت های زیادش توی خونه پیش همه و از جمله بنده شکایت میکنه و البته انتظار داره از من که نقش دختر نداشتش رو براش ایفا کنم.اخه اون فقط پسر داره و متاسفانه پسر هاش رو جوری تربیت نکرده که تو کارهای خونه کمکش بدن و الان این رو وظیفه عروس میدونه و مدام من رو متلک بارون میکنه.و متاسفانه من در حال حاضر تنها عروسشون هستم.تنها کمکی که من بهشون میکنم اینه که هر وقت به اتفاق شوهرم به منزل اونها میریم برای شام یا نهار در تهیه غذا و شستن ظرفها بهشون کمک میکنم و یه سری کارهای اینجوری.اما اون خیلی بیشتر از اینا ازم انتظار داره مثلا انتظار داره که من هر چند روز یه بار بش سر بزنم و تو انجام وظایف خونش پا به پاش پیش برم در حالی که من در دوران مجردیم هم تا این اندازه حتی به مادر خودم هم کمک نکردم و این از توانم خارجه.واز طرفی هر موقع میبینم که در حال ناله و شکایته و البته تیکه انداختن و مقایسه من با خانومای دیگه البته غیر مستقیم من کلی اعصابم به هم میریزه و البته عذاب وچدان هم میگیرم.به حدی که رابطمو باهاشون خیلی کم کردم در حالی که خونه هامون به هم نزدیکه.و این قضیه هم باعث ناراحتی اونا شده.اما من به دنبال آرامشم وخواهش میکنم راهنماییم کنید دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)