سلام
دوستان من یک مشکلی دارم
دو فامیل پسر دارم وقتی من در پیش هر یکی هستم یعنی دو تایی راحت با هم می توانیم صحبت کنیم ولی اگر سه تایی با هم باشیم ظاهرا من این وسط اضافه هستم و این بهم برمی خوره و اونا با هم راحت حرف می زنن انگار که من نیستم بینشون
سعی می کنم به روی خودم نیارم و بعد از جدا شدن از هم دیگه این قضیه رو فراموش می کنم
ولی باز هم چند روز بعد که سه تا با همیم همین جریان پیش میاد
البته ناگفته نماند من این مشکل که در این تاپیک مطرح شده دارم و احتمال زیاد از این تاثیر می پذیره که بیشتر نمی خوان بهم نزدیک شن و وقتی هم تنها دوتایی هستیم مجبورا با من حرف می زنن چون کسی نیست که بیاد باهاش حرف بزنه
حالا نمی دونم باید چی کار کنم رابطم رو کم رنگ تر کنم باهاشون یا ایراد از منه واقعا نمی دونم
راهنمایی کنید لطفا
حتی به غیر از دو فامیل بیشتر افرادی که دور و اطرافم هستن وقتی با من صحبت می کنند تو چشای من نمی تونن نگا کنن عذاب آور تر از این من توی چشمای اونا اصلا نمی تونم نگا کنم و حرفم و گفتگوی مربوطه را باهاشون داشته باشم البته تا قبل از سربازی این مشکل وجود نداشت و تو چش من نگا می کردن و گفتگو رو داشتن و من هم همین طور
ولی بعد از سربازی این مشکل شدید و شدیدتر شده یعنی خیلی عذابم میده نمی دونم چی کار کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)