به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 تیر 95 [ 11:22]
    سطح
    37
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    24

تشکرشده 58 در 38 پست

Array

اصرار دارم به دوباره رفتن به خواستگاریش ، چطوری اقدام کنم ؟

سلام

لطفا راهنماییم کنیین دوستان خوبم.من به خواستگاری خوانومی رفتم. همون جلسه با ایشون صحبت کردیم تو صحبتا ک مشکلی نداشتیم ولی بعده دو روز خواهرم زنگ زدن بپرسن جوابشون منفی بود 1ماه بعد خواهرم دوباره تماس گرفتن ک داداشم خوشش اومده شما با دخترتون صحبت کنین .سری بعد قرار گذاشتیم باز رفتیم خونشون با شیرینی .من پرسیدم ک چی شده بود ک جواب رد دادین گفتن جواب خواصی ندادن بعد اون روز با کلی صحبت یه بارم به اتفاق خانواده هر دوتامون رفتیم بیرون با اونجا کلی حرف زدیم باز من فک میکنم مشکلی نبود .بعده دو سه روز مادرشون خواستن من با داداششون یه قراری بزازم .ما هم دیگرو ملاقات کردیم ایشون از من سوالاتیرو پررسیدن منم جواب دادم .فرداش خواهرم زنگ زدن باز مامانشون گفتن ک درامدش کافی نیس .من دخترم چنانو چنین خرج میکنه ادکلن 700هزاری میگره و... خلاصه اینکه گفتن نه.من خودم مهندس مکانیکم تو شرکتی دولتی کار میکنم ماشین بالای 30 میلیون وخونه دارم از لحاظ ظاهری هم قیافم انچنانی نباشه از متوسط به بالاس .راستش من ازشون خوشم اومده بود و الانم میاد حالا بعده گذشت 4 ماه دو سه جا خواستگاری رفتم ولی نمیدونم هنوز اونو میخوام کسی رو نمیتونم بپسندم راستش .حالا من موندم چیکار کنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام دوست عزیز
    من از توضیحاتتون این برداشت رو کردم البته شاید هم درست نباشه .که این خانواده و این دختر خانم باید مادیات خیلی خیلی براشون مهم باشه
    وتوقعات زیادی دارن که شاید فکر کردن شما با این درامد پاسخگوی توقعات اونها یا دخترشون نیستید به خاطر همین جواب رد دادن.
    حالا دیگه خودتون میدونید واقعا اگر خانواده ای اینقدر مادیات براشون مهم باشه وشما رو با این موقعیت مناسب ومالی خوب هم قبول نکردن فکر میکنید همچین دختری با این شرایط و توقعات مناسب شما باشه؟
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : یکشنبه 24 فروردین 93 در ساعت 23:12

3. 7 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (یکشنبه 24 فروردین 93), Esssssi (یکشنبه 24 فروردین 93), reza-m (دوشنبه 25 فروردین 93), salehe92 (دوشنبه 25 فروردین 93), فدایی یار (سه شنبه 24 شهریور 94), فرهنگ 27 (دوشنبه 25 فروردین 93), تهمتن (چهارشنبه 27 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    خوب مهندس این توقعات مالی بعدها خیلی میتونه به شما فشار زیادی تحمیل کنه! به این فکر کردی؟ که یه وقتم از شما خوشش نمیوده دختر خانوم و این قضیه را بهانه کرده که مستقیم نگه شخص دیگه ای را دوست داره و شما به دلش ننشستی!!!!
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

5. 2 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

abi.bikaran (دوشنبه 25 فروردین 93), reza-m (دوشنبه 25 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آذر 93 [ 01:28]
    سطح
    8
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 72 در 24 پست

Array
    سلام داداش رضا

ببین مهندس من در شرایط شما بودم.

به نظرم شما درگیر ظاهر طرفت شدی که اینچنین خواهانش هستی حتی با اینکه عیب مادی گرا بودنش رو میبینی.

برای منم شده برای یه مورد ذهنم قفل شده بود که دیگه این همونیه که میخواستم اما بعد از چند ماه و خواستگاری های دیگه ای که رفتم دیدم موردهای خوب به مراتب بهتر هست.

دیگه اصرار نکن اینجوری احترامت پیش اونا کم میشه فکر میکنن کمبودی در شما هست پس به موارد بعدی فکر کن.

7. 4 کاربر از پست مفید نیمه پنهان ماه تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 26 فروردین 93), reza-m (دوشنبه 25 فروردین 93), salehe92 (دوشنبه 25 فروردین 93), فدایی یار (سه شنبه 24 شهریور 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    24

تشکرشده 58 در 38 پست

Array
    سلام داداش.درسته ولی چیگار کنم سعی میکنم فراموشش کنم همه همینو میگن

شما اردواج کردین؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 72 در 24 پست

Array
    سلام

چاره اش اینه به اینکه موردهای بهتری برات پیدا میشه ایمان پیدا کنی.

الان مقداری داری احساسی با قضیه برخورد میکنی با اینکه مادی بودن دختر و خانوادش رو میبینی باز فکرت درگیره

گذر زمان حلش میکنه بذار چند ماهی بگذره

من مجرد هستم و مواردی که مذهبی بودن خواستگاری رفتم که متاسفانه با جواب منفی برخی از آنها کلا سرد شدم.

10. کاربر روبرو از پست مفید نیمه پنهان ماه تشکرکرده است .

فدایی یار (سه شنبه 24 شهریور 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 تیر 93 [ 19:14]
    سطح
    16
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    212

تشکرشده 188 در 57 پست

Array
    برادر عزیز بذار دخترها ناز کنن. آسیبی به من و شما به عنوان پسر وارد نمی شه. فقط تنها کاری که باید بکنیم اینه که اگر روحیه ی حساسی داریم از این حالت دربیاییم. شاید شما به دلش ننشستی با یک بهونه ی واهی جواب رد داده یا خیلی مادی بوده که همون بهتر جواب رد گرفتی از چنین آدمی. در هر دو صورت به دردت نمی خوره. تنها قدرت ما مردها اینه که می تونیم جاهای مختلف بریم و بگردیم و کسی رو گیر بیاریم. معمولاً دخترها کمتر چنین امکانی دارند. چرا سعی نمی کنی از این امتیازت بهره ببری؟ ایشون نشد کسان زیاد دیگری هم هستند. دختر اگر ناز کنه، یا با شانس خیلی کمی ممکنه از شما بهتر گیرش بیاد یا اینکه براش هیچ مورد بهتری نمیاد و اگر بخواد حتماً ازدواج کنه با کسی ازدواج می کنه که از شمای نوعی دارای ویژگی های به مراتب پایین تری خواهد بود. پس خودش ضرر می کنه. شما امکانات مادیت برای یک پسر ایرانی با این شرایط اقتصادی داغون که مردم حتی شغل هم به زور دارن خیلی امکانات خوبیه. یعنی عالیه. مگه چقدر مادیات در زندگی نقش داره که آدم نتونه با کسی که خونه و ماشین خوب و درآمد متوسط به بالا داره زندگی کنه؟ یه وقت اشتباه نکنی خودت رو ذلیل کنی دوباره بری خواستگاری! اگر این کار رو بکنی بزرگترین اشتباه عمرت رو کردی. با فرض خیلی پایین بله رو هم بگیری اون خانم مسلماً در زندگی توقعات مالی بالایی رو مطرح خواهد کرد و اگر شما اعتراض کنی می گه تو که می دونستی تو خودت خواستی گیر دادی سه بار اومدی خواستگاری! یعنی مطمئن باشید این رو می گه اگر سر مسائل مالی به اختلاف بخورید.
    نا امید نشو. با جدیت بگرد. دختر مناسب هم هست که توقع معقول داشته باشه. در ضمن پسر جماعت نباید نگران ازدواجش باشه. فوقش همه ی دخترها ناز کنن. خونه می مونن و مجرد می مونن. من قبول دارم نفس ازدواج برای شما و خود من مسئله نیست و مسئله پیدا کردن فرد دلخواهه اما یکی از سخت ترین کارهای زندگی پیدا کردن همسره و توقع نداشته باش راحت انجام بشه. خودت رو به محیط اطرافت محدود نکن. دایره ی جستجو رو وسیع تر کن.
    ویرایش توسط تهمتن : چهارشنبه 27 فروردین 93 در ساعت 06:15

12. کاربر روبرو از پست مفید تهمتن تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    24

تشکرشده 58 در 38 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تهمتن نمایش پست ها
    برادر عزیز بذار دخترها ناز کنن. آسیبی به من و شما به عنوان پسر وارد نمی شه. فقط تنها کاری که باید بکنیم اینه که اگر روحیه ی حساسی داریم از این حالت دربیاییم. شاید شما به دلش ننشستی با یک بهونه ی واهی جواب رد داده یا خیلی مادی بوده که همون بهتر جواب رد گرفتی از چنین آدمی. در هر دو صورت به دردت نمی خوره. تنها قدرت ما مردها اینه که می تونیم جاهای مختلف بریم و بگردیم و کسی رو گیر بیاریم. معمولاً دخترها کمتر چنین امکانی دارند. چرا سعی نمی کنی از این امتیازت بهره ببری؟ ایشون نشد کسان زیاد دیگری هم هستند. دختر اگر ناز کنه، یا با شانس خیلی کمی ممکنه از شما بهتر گیرش بیاد یا اینکه براش هیچ مورد بهتری نمیاد و اگر بخواد حتماً ازدواج کنه با کسی ازدواج می کنه که از شمای نوعی دارای ویژگی های به مراتب پایین تری خواهد بود. پس خودش ضرر می کنه. شما امکانات مادیت برای یک پسر ایرانی با این شرایط اقتصادی داغون که مردم حتی شغل هم به زور دارن خیلی امکانات خوبیه. یعنی عالیه. مگه چقدر مادیات در زندگی نقش داره که آدم نتونه با کسی که خونه و ماشین خوب و درآمد متوسط به بالا داره زندگی کنه؟ یه وقت اشتباه نکنی خودت رو ذلیل کنی دوباره بری خواستگاری! اگر این کار رو بکنی بزرگترین اشتباه عمرت رو کردی. با فرض خیلی پایین بله رو هم بگیری اون خانم مسلماً در زندگی توقعات مالی بالایی رو مطرح خواهد کرد و اگر شما اعتراض کنی می گه تو که می دونستی تو خودت خواستی گیر دادی سه بار اومدی خواستگاری! یعنی مطمئن باشید این رو می گه اگر سر مسائل مالی به اختلاف بخورید.
    نا امید نشو. با جدیت بگرد. دختر مناسب هم هست که توقع معقول داشته باشه. در ضمن پسر جماعت نباید نگران ازدواجش باشه. فوقش همه ی دخترها ناز کنن. خونه می مونن و مجرد می مونن. من قبول دارم نفس ازدواج برای شما و خود من مسئله نیست و مسئله پیدا کردن فرد دلخواهه اما یکی از سخت ترین کارهای زندگی پیدا کردن همسره و توقع نداشته باش راحت انجام بشه. خودت رو به محیط اطرافت محدود نکن. دایره ی جستجو رو وسیع تر کن.

سلام تهمتن وقت بخیر
    خیلی ممنون ک وقت گذاشتن جواب دادین.همه حرفای شمارو قبول دارم ولی گاهی اوقات ادم دیگه خسته میشه از همه جی دست خودش نیس اونم تا حدودی فراموش کردم تا اینکه یکی دو پیدا کنم و به کلی از یادم بره.حالا بهم گیر دادن ک زود باش یکیرو بگیر دیگه سنت میگذره منم موندم ک ایا با اونی ک نه جس بدی دارم بهش نه احساس برانگیخگی ...بدم جلو یا بمونم با اونیرو پیدا کنم ک خودم میخوام و اونم منو بخواد

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 72 در 24 پست

Array
    سلام

فارغ از این موردی که در موردش صحبت کردی که به نظرم مناسب شما نیست می خواستم یادآوری کنم که اگر دختری در حد یکی دو بار ناز کرد و جواب رد داد ایرادی نداره مجدد ازش خواستگاری کنی البته اگر واقعا ارزشش رو داشته باشه. بیشتر از از این را به شخصه نمیپسندم.
    البته بعضی دخترها هر چقدر خودت رو مشتاق تر نشون بدی بیشتر پس می زنن پس در مراحل خواستگاری همواره با اعتماد به نفس جلو برو و از خودت ضعف نشون نده

15. کاربر روبرو از پست مفید نیمه پنهان ماه تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    24

تشکرشده 58 در 38 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیمه پنهان ماه نمایش پست ها
    سلام

فارغ از این موردی که در موردش صحبت کردی که به نظرم مناسب شما نیست می خواستم یادآوری کنم که اگر دختری در حد یکی دو بار ناز کرد و جواب رد داد ایرادی نداره مجدد ازش خواستگاری کنی البته اگر واقعا ارزشش رو داشته باشه. بیشتر از از این را به شخصه نمیپسندم.
    البته بعضی دخترها هر چقدر خودت رو مشتاق تر نشون بدی بیشتر پس می زنن پس در مراحل خواستگاری همواره با اعتماد به نفس جلو برو و از خودت ضعف نشون نده

سلام نیمه پنهان ما مخلصییم راستش تصمیم گرفتم از این به بعد دختری تعارف کرد بیخیالش شم
    جرفتونو قبول دارم تا میبینن یکم طرف رو داده بهش پس میزنن.
    باز ممنون از دلداریت گوچیکتم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)