خوب............پس بايد عرض كنم خدمت جناب عالي "آقاي سورناي گرامي" كه اجازه بدين اين پيشنهادها رو وقتي به افراد بديم كه تا حدودي طرز فكرشون اصلاح شده باشه و براي اصلاح اون هم فكر ميكنم بهتر باشه اول اين فرهنگ سازي بين آقاييون (البته اونهايي كه ندارن رو عرض ميكنم.........سوء تفاهم نشه) انجام بشه كه اگه خانومي بهتون ابراز علاقه كرد جو گير نشين و فكر نكنين كه آسمون دهن باز كرده و شما تالاپي از اون بالا افتادين و فقط اين خانوم يه سري رفتاراي شما رو پسنديده و مايل به ادامه ي رابطه با شماست و بعد بيايم به خانوما پيشنهاد بديم كه حالا كه آقاييون جو نميگيردشون شما هم بياينو به اون كسي كه دوستش دارين پيشنهاد ايجاد رابطه بدين....................اين طور نباشه كه خانوما هي ابراز علاقه كنن و آقاييون (اكثريت)هم با اين عدم فرهنگ مرتب به عرش برن كه انگار خبراييه كه ما هنوز بيخبريم.................................... در آخرم اين مهر رو به سينه ي ما خانوما بزنن كه دنبال (معذرت ميخوام واقعا) يه حمال ميگرده و چون كسي هم راضي نشده و زير بار نرفته اومده سراغ منه بيچاره و دوباره خانوما رو پر توقع و امثال اين خطاب كنيم....................
وقتي جامعه درست شد و اين مساله جا افتاد حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر من و امثال من جاي داره......
الان ميفرمايين خوب بالاخره بايد از يه جايي شروع بشه و نقطه ي شروع هم مثلا خانوم mitrapooh باشن!!! نه ؟؟!!!.........................ولي نه .......................اين فرهنگ اين طوري جا نميوفته........كار از جاي ديگه خرابه و از يه جا ديگه لنگ ميزنه..............اساسي بايد اين طرز فكر اصلاح بشه و اين فرهنگ جا بيوفته ......نه با انجام دادن اين كار توسط يه عده معدود كه در آخرم قربانيان اصلي خودشون بشن...........
البته اين مساله خيلي خيلي به نفع ما خانوماس........واقعا كاش تمام آقاييون محترم اين چنين طرز فكري رو چون شما دوست عزيز داشتن.................به خدا ما هم بدمون نمياد انتخاب كنيم اونم از بين تمام افرادي كه پيرامونمون هستن و نه فقط ار بين افرادي كه ميان خواستگاريمون...................ما هم دعا ميكنيم هر چه زودتر (قبل از اينكه از سن ازدواجمون بگذره و يه كم زيادي دير بشه) شاهد اين اتفاق باشيم................
ولي دوست هم نداريم قبل از ايجاد اين طرز فكر (كه درستم هست) سنگ رو يخ بشيم............
راستي اين رو هم بگم كه من دنبال اين نميگردم كه مشكل از بيجنبگيه آقاييونه يا بيجنبگيه خانوما...................من دنبال اين نيستم كه آقاييون يا خانوما رو متهم كنم...........مساله چيز ديگه ايه.............يه سري ويژگي ها در آقاييون وجود داره و يه سري از ويژگي ها در خانوما و ما نميتونيم هيچ كدوم رو به خاطر داشتن اين خصوصياتشون باز خواست كنيم چون اين چيزيه كه خدا در وجودشون نهادينه كرده...........ما فقط بايد بتونيم نيازهاي فرد مكمل خودمون رو تا جاييكه به نيازها و خواسته هاي خودمون آسيبي نرسونيم پاسخگو باشيم و در كنار اون و با احترام به خواسته هاي اون برخي از نيازهاي خودمون رو رفع رجوع كنيم............ ما فقط بايد دنبال اين باشيم كه چه جوري هم اقاييون از ايجاد يه رابطه راضين هم خانوما
............**** بايد مصلح انديش باشيم و نه منفعت انديش*****............
علاقه مندی ها (Bookmarks)