نوشته اصلی توسط
مسلمان
مساله اینجاست که ما توی دانشگاه با سیلی از اساتیدی که درک پائینی دارند روبرو بوده و هستیم روبرو شدن با افراد با سطح سواد بالا و رفتار اجتماعی ضعیف و یا سطح مدرک بالا اما سطح سواد پائین به خوبی من را به نتایجی که گفتم رسونده که مدرک چیزی به انسان اضافه نمی کنه (جز پایه حقوقی !) و حتی دانش بیشتر هم در گرو تلاش خود انسان است و نه مدرکی که می گیرد (شاید به همین دلیل نخواسته ام ادامه تحصیل بدم)
سطح سواد هیچ رابطه مستقیمی با سطح درک و شعور نداره ... اما در نمونه گیری از یه دانشگاه به تصادف (افراد تحصیلیکرده) ... باشعورهای بیشتری پیدا میکنیم تا نمونه گیری مشابه در خیابون.....یا ...
همینطور این نمونه گیری در بین اساتید ... نتایج بهتری رو میده تا نمونه گیری بین دانشجوها...
آقای مسلمان من برداشتم از آوردن اساتید و همکار و ... اینه که شما اصولا کسی رو که با گرایشهای مذهبی و سیاسی شما همسو نیست صاحب درک و شعور بالائی نمیدونین...
البته آواتارتون یادآور چیز دیگه س یه چیز بزرگ و عظیم: گوزن GNU و ایده نرم افزار آزاد و فراتر از آن خود آزادی!

همون چیزی که توی دنیای نرم افزار دنبال میکنین اینجا هم به کار ببرین راستی به نظرتون استالمن چقدر شعور داره؟ :دی (جوابی که اول بار BABY هم در این تاپیک مطرح کرد....)
علاقه مندی ها (Bookmarks)