خانم لیلا موفق با تشکر از لینک های خوبی که قرار دادید.
اما مساله ی من با مشکل این لینک ها یه کم متفاوته و به این شدت نیست .
تو این تاپیک ها " بالهای صداقت " راهنمایی و تحلیل خوبی انجام داده بودن که خوشحال میشم در مورد تاپیک من هم نظر بدن.
ایشون به یه موضوع خوبی اشاره کرده بودن که " نیاز به تائید شخص مورد نظر از سوی دیگران و اطرافیان هستش " که یه جورایی این موضوع هم فکر منو درگیر میکنه اینکه اطرافیانم ازم بپرسن که مثلا باجناقت چیکارست ؟ و یا پشت سرم و یا پیش خودم در مورد انتخابم نظر بدن ...
من هیچ موقع به شدت تاپیک " تردید و پشیمانی بعد ازدواج " در مورد ظاهر خانم مورد نظر حرف نزدم و هیچ موقع هم اینطوری باهاشون حرف نخواهم زد که مثلا ظاهر تو فلان طوره و خوشگل نیستی ؛ بلکه در کنار عیب گیری هام کلی هم ازشون تعریف و تمجید کردم و می کنم چون که لایقش هست و تعارف نبوده.
از این می ترسم که شاید دوست داشتن ایشون بیشتر از دوست داشتن من باشه و ابراز علاقه اش هم در ترغیب من به رابطه مسلما تاثیر زیادی داره.
و من تو این مدت هم از محبت و خوبی دریغ نکردم و سعی کردم با دادن هدیه و.. خوشحالش کنم .
و همچنین نظر خانواده ام فکر نکنم به شدت مخالفت تاپیک " ادامه بدیم یا جدا بشیم ؟" باشه و از خیلی جهات هم میدونم که حتما ایشون رو تایید خواهند کرد مخصوصا بعد اینکه با برخورد و رفتارشون از نزدیک آشنا شدن.
ممنون منتظر راهنمایی دیگر دوستان هم هستم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)