نوشته اصلی توسط
mehran21
لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.
دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)