نوشته اصلی توسط
yalda.69
سلام.
سلام يلداي عزيز
"یوسف گمگشته" با توجه به صحبت هاتون من فکر میکنم شما شخصیت وابسته ای داشته باشید. وابستگی میتونه در شخصیت افرادی رخ بده که از خودشون چندان مطمئن نیستند یا نسبت به تنها موندن احساس واهمه و نگرانی دارند.
پدر من هميشه هميشه هميشه مراقب ما بود.وميگفت شما بدون من قادر به ادامه زندگي نيستيد.
آزادي هم بهمون ميداد وميگفت اعتماد دارم اما قلبا از جامعه ميترسيد چون خودش چشمش دنبال خيليا بود.
مطمئنا ميخوام تغيير كنم تا آسيب نبينم.
از مشخصه هاش میشه احساس ترحم پذیری،نه مشورت بیش از حد تقريبا و گریز از مسئولیت،مسئوليت پذيري بسيار کمروییالان خيلي بهتر شدم یا کم بودن اعتماد به نفس، تقريبا رفتار تسلیم جویانه فقط به خاطر صلح وپرهيز از بحث و نیاز به حمایت خيلي نام برد.
این نشانه ی خوبی نیست چون در وابستگی مسئله ی "به هر قیمتی" مطرح میشه. یعنی مثلا فرد وابسته سعی میکنه به هر قیمتی روابط خودش رو با اون فردی که بهش وابسته هست حفظ کنه و این قیمت ممکنه گاهی گران تمام شه. نه تا حالا كه اينطور نبودم.حتي اگر دوستام يا هر كدوم از اينايي كه به قول شما بهشون وابسته ام حرف بيربط بزنن يا با رفتو آمد باهاشون شخصيتم كمي پايين بياد رابطمو قطع ميكنم.
این موجب میشه فرد در خیلی از موارد نسنجیده و احساسی عمل کنه. نسنجيده كه نه اما احساسي خيلي.
صحیح روابط اینه که در وقت مناسب و زمان نیاز مستقیما درخواست کمک کرد و اعتدال رو نگه داشت. هم حس همدلی دریافت و هم حس همدلی داد و نه بیشتر!حق باشماست
به نظرم افزون کردن توکل و اعتماد به خدا، بالا بردن اعتماد به نفس و مسئولیت پذیری، افزودن دانش و صاحب نظر بودن، روابط متعدد اجتماعی برقرار کردن و اشتغال و فاصله گرفتن از تنهایی و البته نگاه بشر گونه داشتن به اطرافیان، تا حد زیادی این مسئله رو حل کنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)