نوشته اصلی توسط
1234567
خود من برای اینکه دل همسرمو نشکونم اگر ازدواج کردم و نتونستم رابطه جنسی مورد نظرمو برآورد کنم شاید همین کار رو میکردم یعنی رو به این فیلم ها میآوردم (1)
ولی لطفا به طور مستقیم بهش نگید که من عوض میشم یا چی بپوشم یا چیکار کنم تو رابطه چون اینطوری حس میکنه دارید یه رابطه ساختگی میسازید و کار بدتر میشه
هفتم : اگه زیباترین زن دنیا باشید با یک رفتار زننده و سرد کننده همسرتون از رابطه با شما خود داری میکنه.....(2)
اما یه چیزی میگم برای 90 درصد مردها همینطوریه (میخواستم بگم همه ولی میدونم یه عده میان میگن ما اینطور نیستیم در حالی که هستن و بحث بالا میگیره)
مردها بعد از 6 ماه تا نهایتا 2 سال دیگه لذتی از رابطه با همسرشون نمیبرند و تقصیر شما نیست (3)
2سال کجا و 8سال کجا
آقای 1234567 راهنمایی های خوبی کردین اما من می خوام دیدگاه خودم را در مورد بعضی از صحبت هاتون بگم:
1)اول اینکه من فکر می کنم زن و شوهر شریک زندگی هم هستند.چه در خوشی چه ناخوشی و چه در افکار و احساسات و چه در عمل.
پس زن و شوهر باید با هم روراست و صادق باشند.نزدیک ترین کس هم باشند.لباس هم باشند.بهترین دوست هم باشند.بهترین دوست عیب های دوستش را بهش می گه.
من اگر در آینده همسری داشته باشم که به خاطر دلیل بچه گانه ای مثل اینکه نکنه من ناراحت بشم حرف دلش را به من نگه وبه جای آن بره از طریق غیر مشروع نیازش را برطرف کنه؛نه تنها منو به اوج ناراحتی می رسونه بلکه هیچ وقت هم او را نخواهم بخشید.چون با من روراست نبوده!به من اعتماد نکرده!
پس اصلا چرا با من ازدواج کرده؟ پس نقش من این وسط به عنوان شریک یک فرد چیه؟
من دوست دارم آدمی را انتخاب کنم که هم خودم و هم او بتونیم بدون نگرانی از اینکه طرفمون رفتار و واکنش غیر منطقی به حرفمون نشون بده؛راحت حرف دلمون را به هم بزنیم.
این طوریه که ازدواج آرامش میاره.
2)مگه ما آدم ها خوب مطلق هستیم؟ به هرحال هممون یه کاستی هایی داریم.تو زندگی مشترک ممکنه یکی یک رفتار اشتباه و سرد هم انجام بده!خب گذشت را برای چی گذاشتند؟!!! این اصلا مجوزی برای همسر آینده من نخواهد بود.همسر آینده من باید در مورد احساسش نسبت به رفتار من در یک موقعیت مناسب و با لحن مناسب صحبت کنه!نه که مثل بچه ها اولین راهی که به ذهنش می رسه و راحت تره را انتخاب کنه.مثلا یک مرد باید قابلیت مدیریت یک خانواده را داشته باشه.باید بلوغ فکری داشته باشه!
3)این جملتون اشتباهه! پس چرا آقایون بی خودی ازدواج بکنند؟
من جملتون را این طور تصحیح می کنم:
در اوایل ازدواج چون دختر و پسر میل جنسی خود را قبل از ازدواج حفظ کرده بودند و الان دارن احساس جدیدی را تجربه می کنند؛لذت بیشتری از هم می برند.بعد از مدتی به تعادل می رسند و دیگه اون تشنگی اولیه کم می شه.و به یک ثبات و آرامش نسبی می رسن.وگرنه اگر شور و هیجان اول ازدواج نمی خوابید دیگ هیچ کسی نمی تونست فکرش را به کار و فعالیت های ذهنی بده و مدام به فکر نیاز جنسی بود!
جایی خوندم که از 168 ساعت هفته 2 ساعت از وقت روابط بین زن و مرد به رابطه جسی می گذره و بقیه ساعات باید زن و مرد رابطه عاطفی خوبی با هم داشته باشند و از این جهت از هم لذت ببرن.که این رابطه عاطفی در کیفیت رابطه جنسی تاثیرگذاره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)