به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array

پشیمانی در سن32سالگی

من یه دختر 32ساله هستم.کارمندم واز نظر ظاهری و مالی درشرایط خیلی خوبی قرار دارم.از بیست سالگی به بعد خواستگارهای زیادی داشتم مخصوصا از بیست وسه سالگی که مشغول کار شدم.ولی ازدواج زیاد برام مهم نبود.خانوادم هم اصراری نداشتن و موقعیتهای خیلی خوب رو راحت رد میکردن.من تنها دختر خانواده هستم.وقتی هم تصمیمم برای ازدواج جدی تر شد باز به علت ایده آل نگری وپخته نبودن ملاکام خیلیا رو رد کردم.حدود یکسالی هست که متوجه اشتباهم شدم و موردامو جدی بررسی میکنم.متاسفانه تو این مدت تجربه های بدی داشتم.آدمایی که صداقت نداشتن واز نظر شخصیتی مناسب نبودن.هم به خاطر این تجربه ها هم به خاطر پشیمانی شدید بابت گذشته و هم ترس از مجرد موندن باعث افسردگی در من شده.اخیرا دو مورد خیلی خوب داشتم که گفته بودن شرایط من خیلی خوبه وفقط به خاطر سن من ادامه ندادن.وضعیت روحی الان من خیلی بده.در ضمن همه به من میگن به بقیه نگو که خونه داری که به خاطر این نیان جلو.ولی کم کم به این نتیجه رسیدم که به خاطر سنم باید اینو بگم به بقیه.منتظر همفکریتون هستم مرسی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    سلام کسی که به خاطر خونه بخاد شما رو انتخاب کنه ،نکنه بهتره،متاسفانه الان خیلیها مثل شما هستند،تا سنشون کمتره به هیچ گزینه ای فکر نمیکنند و سنشون کمی که بالا میره تازه به خودشون میان،اینو همیشه در نظر داشته باشید که همیشه حتی اقایونی که سنشون مثلا بالای 30 سال هست دنبال دخترای حداقل 25 ،26 ساله هستن نه یکی هسن خودشون،خب طبیعتا اگر دختری سنش مثلا 33 سال باشه افراد 35 به بالا دنبالش هستن که در چرایی مجرد موندن یک مرد به مدت 35 سال هم تردید وجود داره!!!من به نظر خودم شما اگر مورد مناسبی دارید حتی اگر شدهروی بعضی از معیارهایی که نقش خیلی پررنگی تو زندگی ندارن هم چشم ببنید ردش نکنید،اون قضیه خونه رو هم نگید بهتره،چون چیزیه که وسوسه انگیزه و امکان اینکه تو تصمیم گیری طرفتون اثر بذاره هستش،طرفتون اگر حتی یک درصد هم شما رو به خاطر خودتون نخاد به درد نمیخوره

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    اصلا افسرده نباشید
    به خودتون برسید و تفریحاتی که شما رو سرحال میاره انجام بدید مثل شنا و کوه ...
    مطمئن باشید باز هم براتون مورد پیش میاد کسی که اولش در مورد حقوق سوال می کنه یعنی مسئولیت پذیریش کمتره و چشش دنبال مال شماست
    خیلی عادی باشید .
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

4. 2 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

بابک 1369 (دوشنبه 20 مرداد 93), خیال تو (دوشنبه 20 مرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    سلام
    خودت می گی که پختگی نداشتی قبلا. احتمالا ازدواج هم می کردی درست مدیریت نمی کردی مهارت های ارتباطی رو. پس نگران نباش که چرا ازدواج نکردی.
    اما الان. نوشتی به خاطر سنت نمیان جلو. فکر می کنم اگه ظاهرت و روحیه ات خوب باشه شاد باشی اونقدرام سن مهم نشه. به خودت به روحیه ات برس. سلامت باش. ورزش کن. کارایی بکن که خوشحالت می کنه. مدل مویی داشته باش که بهت بیاد لباسایی که بهت بیاد.
    ادما وقتی که خیلی خوشحالن راحت 20 سال جوون میشن. نگاهشون می درخشه.
    خودت هم توی موقعیت هایی بذار که توش خواستگار پیدا شه. مهمونی یا هرچی. می گی یه وقتی زیاد خواستگار داشتی پس بهتر از من می دونی.
    در مورد قانون جذب هم بخون.
    موفق باشی

6. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

maedeh120 (سه شنبه 21 مرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 20 مرداد 93), بابک 1369 (دوشنبه 20 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 اردیبهشت 94 [ 23:45]
    سطح
    26
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 220 در 97 پست

Array
    ادم هایی که فقط به اطر امور مالی میان متاسفانه الان زیادن لطفا بهشون اجازه پررویی نده

حتما اینقدر کمالات داری که به اینجا رسیدی

بگذار واسه خودت بخوانت ؛سنت هنوز بالا نیست

به این فکر کن کسی که برای امور مالی میاد سراغت شاید کس دیگه ای تو قلبش باشه
    یا وقتی زندگیش سروسامون گرفت دیگه رفتار الان رو باهات نداشته باشه و دچار سرخوردگی عاطفی بشی

خوشبختانه از لحاظ مالی به کسی وابسته نیستی پس خیلی غصه نباید داشته باشی ، توجه نکردن به مادیات خوبه ولی نه اینکه اونها به مادیات شما و فقط برای اون بخوانن
    ویرایش توسط کاربر19 : دوشنبه 20 مرداد 93 در ساعت 12:20

8. 2 کاربر از پست مفید کاربر19 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (دوشنبه 20 مرداد 93), خیال تو (دوشنبه 20 مرداد 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    اتفاقا خیلی خیلی خیلی ه م خوب است که بعضی افراد به خاطر سن شما جلو نمی آیند. همان بهتر که از این افراد دوری بمانید و مجبور به دیدن آنها نشوید. چرا ؟ الان توضیح می دهم.

آقای سامان هم گفتند که آقایانی که سی و چند سال دارند دنبال دخترهایی هستند که سنشان حدود بیست و چهار تا بیست و شش باشد. می دانی این یعنی چه ؟ یعنی زرنگ بازی بیش از حد. این آدم ها رشد فکری نداشته اند. آدمی سی و چند سال دارد به جای اینکه فکرش پخته شده باشد و مثل شما معیارهایی مثل عرضه داشتن و اخلاق برایش مطرح باشد تازه در این سن افتاده دنبال عروسک بازی ، دنبال باربی خوشگل کارتون ها.
    از همه بدتر این آدم ها هنوز در تفکرات صد سال پیش مانده اند. فکر می کنند دختری که سی سال یا سی و دو سال دارد خوشگل نیست ، جوان نیست و جذاب نیست. یعنی فکر می کنند هر چه زن کمسن تر زیباتر.
    در حالی که دوران جذابیت واقعی یک خانم از دوران 25 تا 35 سالگی است. در این دوران است که به دلیل رشد کامل استخوانهای صورت خانم به نهایت زیبایی می رسند. هم اینکه از لحاظ عقلی و رفتاری تازه از بچگی درمی آیند و خانم واقعی می شوند.
    یعنی در این دوره ده ساله زن در اوج خودش قرار دارد. یعنی شما هم الان از هر نظر یک دختر ممتاز و در اوج هستید. هم موفقیت های اقتصادی و هم زیبایی دارید و رفتارتان در این سن کاملا مطلوب و پخته است.

گاهی هم اینها آدم های مغرور و خودمحور و خودخواهی هستند که می خواهند حرف حرف خودشان باشد. برای همین دنبال زنی می گردند که خیلی از خودشان کوچکتر باشد تا قدرتش کمتر باشد و هر چه می خواهند بهش زور بگویند و او هم کاری نتواند بکند. هر حرفی که زن بزند بهش می گویند تو خیلی کوچکی و نمی فهمی.

یعنی این آدمها نمی توانند بفهمند که چقدر تناسب سن در زندگی و درک متقابل زن و شوهر مهم است. خلاصه از زرنگی زیادی آخر سر یک کاری دست خودشان می دهند. اینها اصلا نمی فهمند زن یعنی چه ، زن چه طور مخلوقی هست و چه نیازهایی دارد.

من خودم بیست و شش سال دارم. تا حالا دو تا خواستگار این مدلی داشتم که به همین دلایلی که گفتم اصلا اجازه ندادم به خانه مان بیایند و فوری ردشان کردم.
    یکی شان مادرش زنگ زده بود می گفت : پسرم سی و نه سال دارد و دنبال یک دخت زیر سی سال ( بخوانید زیر بیست و پنج سال ) خوشگل قدبلند می گردد.
    یعنی وقتی اینها را شنیدم حالت تهوع بهم دست داد. اگر می دیدمش موهایش را می کندم و بهش می گفتم : چطور تو دنبال زن جوان هستی اما من باید شوهر چهل ساله کنم ؟ زرنگ بازی هم حدی دارد.

یکی دیگر بود که سی و شش سال داشت و خانواده اش دنبال دختر بودند. آنها هم دنبال دختری بودند که خیلی جوانتر باشد و سنش از بیست و شش بیشتر نباشد. خلاصه چون واسطه آشنا بود گفتم پدرم رضایت ندارد .
    جالب این بود که این خانم واسطه خودش در بیست و شش سالگی با پسری دوسال کوچکتر ازدواج کرده بود حالا این پیشنهاد را به من می کرد.

یکی از دخترهای فامیل ما مثل شما بود. سی و یک سال داشت و شغل خوب. اتفاقا یک خواستگار آمد که ساکن انگلیس بود. با هم ازدواج کردند و رفتند. خیلی هم این دختر را دوست داشت و خوشرفتاری می کرد. اتفاقا دختره هم همانطور که گفتم در آن سن نهایت زیبایی اش را داشت و خیلی هم خوش به حال شوهرش شد.

10. 6 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

anisa (سه شنبه 21 مرداد 93), asemaneabi222 (دوشنبه 20 مرداد 93), maedeh120 (دوشنبه 20 مرداد 93), sanjab (دوشنبه 20 مرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 20 مرداد 93), تیام (دوشنبه 20 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    اشتباه دوست خاله من رو داری تکرار میکنی .....
    من یه خاله دارم که دوتا دوست داره و 3تاشون متولد 56 هستن سال 92 هر سه مجرد بودن الان دونه به دونه داستان زندگیشون رو برات مینویسم ....

دنیا : دختر پرتوقعی که همیشه انتظار داشت شاهزاده با اسب سفید بیاد بگیرش ... خونه مبله... ماشین .... کار عالی .....تحصیلات فووول....خانواده محترمی هم داشت .... با این همه دارایی و اوصاف با یه پسری ازدواج کرد بچه شهرستان که پسره رو که الان شوهرش اورده داره تو خونش زندگی میکنه کار خوبم براش دست و پا کرده و مادر پسره هیچی هیچی جز یه رختخواب به اینا نداد ... چرا؟؟چون اونا میدونستن این همه چیز داره دیگه اصلا واسش ریخت و پاش نکردن از سرویس گرفته تا اینه شمعدونو حلقه مزخرف ترین هارو براش گرفتن ....
    مهرناز: شغل آزاد قصد ازدواج نداشت از خانواده متوسط بود اما خودش داشت ... خدا الان یه مرد براش فرستاده که شوهرش عااااالی انقدر واسه این خرج میکنن و بریز و بپاش که خدا میکنه .... چرا؟.چون صبر کرده بود ....
    رها : دختری چادری که پدر نداشت و وضع مالیشون هم معمولی بود .... اون خیلی دوست داشت شوهر کنه ....اتفاقا چند روز پیش هم عروسیش بووود ... یه شوهر کرد لااااااااغر و قد کوتاه اصلا یه وضعی که نگو اما اونطور که خودش میگفت شوهرش ادم مهربون و خوبیه
    اینارو میخواستم بگم که اگه کسی بخوادت به پول و موقعیت نیست واقعا به خاطر خودت میخوادت .... تازه من شوهر خالم 6 سال از خالم کوچیکتره اما واقعا رابطشون عاشقانست
    دلیلی نداره به کسی بگی خونه یا هرچیز دیگه ای داری کسی که به خاطر خونه بخواد سنتو قبول کنه تف باید انداخت رو صورتش .....
    صبر کن و از خدا بخواه .... چنان موقعیت ازدواج برات فراهم بشه که خودت بمونی .... بزار کسی که میخواد بید به خاطر خودت بیاد

12. کاربر روبرو از پست مفید maedeh120 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (دوشنبه 20 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 اردیبهشت 95 [ 16:42]
    سطح
    21
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 24 در 13 پست

Array
    کاشکی خواهر منم اینا رو میخوند الان 24 سالشه ولی به هیچ خواستگاری اجازه نمیده بیان !اگه تو خونه اسم خاستگار بیاد چنان جنجالی به پا میکنه که دیگه کسی جرعت نداره بگه خاستگار داشتی !نمیدونم چشه اینطوری سرنوشت منم تحت تاثیر قرار میگیره نه اینکه خاستگار خوب نداشته باشه نه! آخریش یه کارمند یه اداره دولتی بود که ارشد عمران داشت و خونه و ماشین خونواده خوب ولی خوب چه میشه کرد گفت نه
    امیدوارم تا من و خودشو بد بخت نکرده به اشتباهش پی ببره

14. کاربر روبرو از پست مفید sepideh22 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (دوشنبه 20 مرداد 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    ممنون از همه دوستان به خاطر نظرات مفیدشون

- - - Updated - - -

مرسی عزیزم

- - - Updated - - -

میدونین من از نظر ظاهری خیلی کمتر ازسنم به نظر میرسم.با این حال در مورد شاد بودن و روحیه خوب داشتن فکر میکنم حق با دوستان باشه.خواستگاریهای نافرجام مخصوصا یکی از موارد که توضیح دادم وبیشتر از بقیه پیش رفت تاثیر بدی روی روحیه من گذاشته.قبلا من برای مسافرت وبیرون رفتن با دوستام بیشتر وقت میذاشتم و در کل آدم شادتری بودم.فکر میکنم باید سعی کنم بدون فکر کردن به آینده همون آدم شاد قبلی بشم.تقریبا یک ماهی میشه که روحیه من اینجوری شده.بازم ممنون از همه دوستان.فکر میکنم در لحظه زندگی کردن خیلی هنر میخواد که شاید خیلی از ماها این هنر رو نداشته باشیم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها
    سلام آنتیا جان.

دو سه تا پست اول رو خوندم، شاید چیزیکه میخوام بگم رو قبلا بچه ها برات نوشته باشن.

شما هنوز داری همون خطای قبلت رو تکرار میکنی.

قبلا فکر می کردی "خیلی" زوده، حالا فکر می کنی "خیلی" دیر شده.

قبلا ازدواج "اصلا" برات مهم نبود، حالا خیلی برات "حیاتی" شده.

قبلا به "هیچ" موردی فکر نمیکردی، حالا ذهنت رو درگیر "هر" مورد نامناسبی میکنی.

قبلا فکر می کردی گزینه های خیلی بهتری در انتظارته، حالا فکر می کنی دیگه موردی پیش نمیاد و باید به یه مورد نامناسب قانع باشی. (قانع بودن به موارد نامناسب، با تعدیل معیارها متفاوته.)

به اینها می گن خطای "همه یا هیچ". (برای "خطاهای شناختی" سرچ کنی، توضیحات همشون رو میتونی در همین انجمن بخونی)

تجربیات اخیر، و فشاری که به خودت آوردی باعث شده روحیه ت خراب بشه. با این روحیه، طبیعیه که قدرت تشخیصت هم کاهش پیدا کرده. و بعید نیست که انتخاب اشتباهی داشته باشی.

بنابراین یه مدت به خودت استراحت بده. تا احیا بشی. بعد می بینی که شرایط اونطور که الان فکر میکنی، بد نیست.

موفق باشی.
    کاملا باهاتون موافقم.فکر میکنم نیاز داشتم یکی اینو بگه بهم.ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط هم آوا نمایش پست ها
    حرفت درست نیست دوست عزیزم
    متاهل شدن به چه قیمتی؟ به قیمت بدبختی؟ دوس داری توی زندگی مشترکت به جایی برسی که بگی "چه اشتباهی کردم ... کاش تا اخر عمرم ازدواج نمیکردم"
    دوست خوبم توی هر ازدواج موفقی حداقل 20 درصد اختلاف بین زوجین هست که باعث ایجاد کدورت میشه و گاها شرایطی رو ایجاد میکنه که ادم با خودش میگه : "من که داشتم زندگیمو میکردم مرض داشتم شوهر کردم؟" حالا شما تصور کن که کسی که شما رو واسه خونه و حقوقت میخاد چه شرایطی برای شما فراهم خواهد کرد ... میتونم تصور کنم که زندگی برای شما جهنم خواهد شد ... بنابراین یا ازدواج نکنید یا اگه ازدواج کردید با مردی ازدواج کنید که انسانیت داشته باشه ... شرایط ازدواج داشته باشه مومن و متعهد باشه ... معرفت داشته باشه .... شما رو بخاطر خودتون بخواهد ... در اون صورت ادرس خونه شخصی شما رو تا اخر عمرشم از شما نمیپرسه چون براش مهم نیست
    میدونم نیاز داری کسی رو در کنارت داشته باشی ... محبت یه همسر رو میخای اما به نظرم بابت به دست اوردن یه چیز داشته هات رو از دست نده لازم نیست به کسی باج بدی ... تو ادم کاملی هستی ... خدا روشکر خواهان هم زیاد داری پس با صبر جمیل این قضیه رو پیگیری کن
    خوشبخت باشی عزیزم
    ممنونم از پیام مثبت ومفیدتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sepideh22 نمایش پست ها
    کاشکی خواهر منم اینا رو میخوند الان 24 سالشه ولی به هیچ خواستگاری اجازه نمیده بیان !اگه تو خونه اسم خاستگار بیاد چنان جنجالی به پا میکنه که دیگه کسی جرعت نداره بگه خاستگار داشتی !نمیدونم چشه اینطوری سرنوشت منم تحت تاثیر قرار میگیره نه اینکه خاستگار خوب نداشته باشه نه! آخریش یه کارمند یه اداره دولتی بود که ارشد عمران داشت و خونه و ماشین خونواده خوب ولی خوب چه میشه کرد گفت نه
    امیدوارم تا من و خودشو بد بخت نکرده به اشتباهش پی ببره
    مرسی از پیامتون البته من فکر نمیکنم بدبخت باشم الان

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام آنتیا جان.

دو سه تا پست اول رو خوندم، شاید چیزیکه میخوام بگم رو قبلا بچه ها برات نوشته باشن.

شما هنوز داری همون خطای قبلت رو تکرار میکنی.

قبلا فکر می کردی "خیلی" زوده، حالا فکر می کنی "خیلی" دیر شده.

قبلا ازدواج "اصلا" برات مهم نبود، حالا خیلی برات "حیاتی" شده.

قبلا به "هیچ" موردی فکر نمیکردی، حالا ذهنت رو درگیر "هر" مورد نامناسبی میکنی.

قبلا فکر می کردی گزینه های خیلی بهتری در انتظارته، حالا فکر می کنی دیگه موردی پیش نمیاد و باید به یه مورد نامناسب قانع باشی. (قانع بودن به موارد نامناسب، با تعدیل معیارها متفاوته.)

به اینها می گن خطای "همه یا هیچ". (برای "خطاهای شناختی" سرچ کنی، توضیحات همشون رو میتونی در همین انجمن بخونی)

تجربیات اخیر، و فشاری که به خودت آوردی باعث شده روحیه ت خراب بشه. با این روحیه، طبیعیه که قدرت تشخیصت هم کاهش پیدا کرده. و بعید نیست که انتخاب اشتباهی داشته باشی.

بنابراین یه مدت به خودت استراحت بده. تا احیا بشی. بعد می بینی که شرایط اونطور که الان فکر میکنی، بد نیست.

موفق باشی.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

17. 7 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

maedeh120 (دوشنبه 20 مرداد 93), meinoush (دوشنبه 20 مرداد 93), mohammad6599 (سه شنبه 21 مرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 20 مرداد 93), مقیمی (دوشنبه 20 مرداد 93), zendegiye movafagh (دوشنبه 20 مرداد 93), شقایق تنها (سه شنبه 21 مرداد 93)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)