همراهان محترم
سلام مجدد

نوشته اصلی توسط
گیسو کمند
4- برای هر یک از شرکت کنندگان از بین خودشان مسئولی باشد : وظیفه این مسئول این است که پیگیر پاسخ های پاسخ دهنده باشد ،
و گاهی لازم است از بین پاسخ های او ، سوالات دیگری مطرح کند . برای دوستان قدیمی می توان به پاسخ های صندلی داغ سری های قبل رجوع کرد .
در مورد مسئول پرسش قبلا توضیح دادم ، کمی بازش میکنم :
من شخصا مسئول پرسش از جناب مدیر خواهم بود ، چیکار میکنم ،
1- قرار نیست حتما سوالاتی از سمت خودم بپرسم .
2- میرم سراغ پست های مدیر ، بیشتر صندلی داغ سری های قبل و روی پاسخ های قبلیشون مجدد پرسش میکنم .
3- روی پاسخ های ایشون به پرسش دوستان در این سری پرسش میکنم شاید بهتر باشه بعضی پاسخ ها شفاف سازی شود .
4- سوالات خاص تری آماده می کنم .
5 -خلاقیت و وقت مسئول این بند را تعین می کند .
با این توضیحات و با فرض اینکه جناب باغبان و امیرخان قبول زحمت بفرمایند ، با حالت زیر موافقید ؟
البته بهتره موافق باشید و کمکم کنید 
اسامی مسئولین پرسشهای شما ، که شما را زیر ذره بین خود خواهند برد تا به چالشی داغ بکشند به شرح زیر است ؛
گیسوکمند از مدیرهمدردی
خدایا به گیسو کمند رحم کن ، بیرون نندازنم خوبه ، چیزی نیست یه چیزی شبیه گفتگوی رشیدپور با دکتر حسن روحانی میشه .
.................................................. .................................................. ..................................................
جناب باغبان از جناب امین
این گفتگو خیلی حساسه خیلی ، شبیه نشست شورای امنیت هستش .
.................................................. .................................................. ..................................................
جناب محمدرضا164 از sia518
در این گفتگو قراره اندیشه های نو در حوزه کسب و کار و ازدواج و کلا همه چی ظهور کنند .
جناب sia518 از amir A معروف به امیرخان
جناب سیا ببینیم چه میکنید ، ولی خوب مرگ حقه برادر .
خانم 7 از بینهایت خانم
بینهایت جان با دخترمون کنار بیا دستشو باز بزار که راحت سوالشو بپرسه ، خدا رو خوش میره .
خانم بینهایت از خانم تمنای عشق
بی نهایت جان نرم و آهسته به چالش بکشید مبادا که ترک بردارد چینی نازک خانم تمنای عشق .
خانم پاییز از خانم صبا
این صندلی چه شود ! از دست ندید که خانوم پاییز از هیچ کس نمیترسه ، فقط پاییزه مراقب باش دنبالت نکنن .
خانم مریم 123 از خانم پاییزه
گفتگویی شفاف و جذاب بین سران قوا .
خانم صبا از خانم مریم 123
گفتگوی ویژه خبری
با ما همراه باشید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)