سلام سحر جان خیلی ازت ممنونم
عزیزم خدا من رو اینجوری نیافریده . البته این اولین جراحی زیبایی نیست که من میخوام انجام بدم قبلا جراحی بینی داشتم . اون موقع هم که با شوهرم عقد بودم مخالفت میکرد میگفت نه نمیخواد لازم نیست البته خیلی شدیدتر از الان درحدی که دکترم هم کلافه کرده بود انقدر بهش فرمون میداد میگفت سربالاش نکن ، خیلی کوچیک نشه ، قوس نمیخواد ، طبیعی باشه زیاد تغییر نکنه ، دکترم روز عمل بهم میگفت شوهرت بیشتر از خودت استرس داره

بعدش هم تا وقتی که ورم بینیم نخوابیده بود و خوب رو صورتم جا نیفتاده بود باهام دعوا میکرد که رفتی گند زدی تو قیافت منم گریه ام میگرفت هرچقد دکترم میگفت اینا طبیعیه بعدا بهتر میشه با خود دکترم میخواست دعوا کنه ولی وقتی بینیم فرم خودشو گرفت و چسبشم برداشتم خودش اعتراف کرد به نظرش خوشگلتر شدم . الانم مطمئنم نتیجه ی عمل رو ببینه خوشش میاد
روی اخلاق هم کار میکنم ولی میخوام ظاهرم هم اونی باشه که میخوام
درباره ی حرف شوهرم هم درست میگین دیگه به حرف زدنش عادت کردم ولی واقعا هم روی ظاهرم حساسه. به من میگه تو وسواس داری درحالیکه من برعکس بیشتر خانوما بعد ازدواجم و خصوصا پیش شوهرم بیشتر به خودم میرسم یعنی اگه شوهرم نباشه ( مسافرت و وقتی یه مدت تنهام ) کمتر به ظاهرم میرسم دلیلشم رفتارای خودش و ایراد گرفتناشه که منو ترسونده

علاقه مندی ها (Bookmarks)