خانم فیلوسارا منم دقیقا ارزو دارم که دوستان ما به جایی برسن که اول سعی کنن که خودشون رو جای دوست سوال کننده بذارن نه اینکه اول چنان موضع گیری سختی کنن که طرف رو کلا از زندگی ناامید کنن و همینطوریه ایده ال و ارزشی که همه ما میدونیم که ارزش هست رو بدون توجه به شرایط افراد مطرح نکنن .
اون مثالی که براتون زدم و مال یه سایت دیگه بود اینقدر روی روحیه من تاثیر منفی گذاشت و من به قدری برای این دختر متاسف شدم که تا چند روز تمرکز فکری نداشتم.تصور کن اون دختر چه گناهی داشته
ما نباید فکر کنیم که همه مردم ایران طرز تفکرشون مثه ما هست و به اون باور های فکری ما رسیدن و باید کمی در نظراتمون دقت کنیم و همینطور به جای کلی گویی شرایط دوست سوال کننده مد نظر ما باشه
من هنوز هم معتقدم که در این روزگار و با شرایط کنونی که پسر ها و دخترها دارن این سوال جزو سوالات ابتدایی هست که خیلی ها از هم میپرسن و همون اوایل هم میپرسن و وقتی هم بپرسن یه کم ریزش هم میکنن پس شما نمیخواین که حنان تمام خواستگاراش رو به خاطر اینکه این سوال واسشون مهم هست همون اول با بهانه واهی رد کنه؟؟ و به حنان هم توصیه نمیکنین که به اونها همون اول راستش رو بگه و ابروش رو به خطر بندازه بنابراین به نظرتون چه راهی برای حنان میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حنان تنها توصیه ام اینه که هر راهی رو که انتخاب میکنی توش مصمم باش.هیچوقت انتظار نداشته باش که راه تو رو همه تایید کنن .و وقتی راهت رو انتخاب کردی با اعتماد به نفس اون رو اجرا کن چون هیچ چیز بد تر از تردید و فرار کردن از موضوع نیست .من به شخصه اگه ببینم که کسی با تردید و من من کنان داره باهام حرف میزنه ممکنه فکرای بدتری در موردش کنم.بازم میگم که این توصیه من فقط برای تو هست که ادم پاکی هستی و نه برای ادم های فریبکار و دغل بازی که خودشون رو کس دیگه جا میزنن که مطمئنم اونا اصلا وجدان ندارن و بازیگرهای ماهری هستن که نیازی به راهنمایی ما ندارن...من به شخصه با حرفهای تارا و نقاب موافقم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)