سلام pouya88 عزیز...
واقعا مشاوران و اعضایی تالار به حدی خوب راهنمایی می کنند که دیگر جایی بحثی نیست به جزء ذکر چند نکته::
1>بنده سخن شما را مبنی بر اینکه خیانت در جوامع شیوع بیشتری یافته می پذیرم و معتقدم نباید از این امر تنها به بهانه ی دور ساختن فکرهای منفی دوری جست. خیانت در هر دوره زمانی چه از سال های قدیم تا کنون ادامه داشته است.
2>رابطه خیانت یک رابطه دوطرفه ایست که در صورت وجود طرف دوم امکان پذیر است.. پس اگر زنی خیانت می کند طرف دوم آن مردی است که به خیانت و درخواست او پاسخ می دهد. پس خیانت در اینجا شامل مرد و زن به قسمت مساوی است.
3> دوستان خوب اشاره کردند که نباید به صحنه ها و اخبار خیانت توجه کنید.. ولی ما هم بدلیل رشته خاص همواره این صحنه ها را مشاهده می کنیم. آیا من باید بگوییم نسبت به تمامی زنان بدبین شده ام؟؟
نه دوست من....دنیای پیرامون را ما می سازیم. تو خود هستی که انتخاب می کنی در بین چه جمعی و با چه امیدی زندگی کنی. بنابراین همواره سعی کن در انتخاب محیط و دوست پیرامونیت دقت کنی.
4>بیاد داشته در این دنیا هیچ خیانت و گناهی بدور از چشم او نمی ماند و کائنات بطوری از طرف او برنامه ریزی شده اند که در همین دنیا اگر فردی خیانتی انجام دهد متقابلا خیانت خواهد دید این را مطمئن باش. پس چون شما فردی سالم و پاکی هستید مطمئن باش بر طبق قانون کائنات همسرت پاک تر از تو خواهد بود.
5>اما نکته مهم این است که:: شما بیش تر تحت تاثیر نیروهای بیرونی هستی تا درونی.... و این آسیب زاست.
برای اثبات این امر توجهت را تنها به گفته ی خودت جلب می کنم:::
pouya88نوشته:: تو اين همه رفت و آمدها من يه تار موي اين دخترونديدم(پس با سخت گيري من درحجاب مشكل نداره)...
دوست عزیز توجه شما بیشتر معطوف شده است به ظاهر فردی...البته حجاب بسیار خوب است ولی نه تنها در ظاهر باید در عمل هم پیدا شود.
حجاب این است که ببینی آیا دختر چگونه با خانواده اش از جمله ""مادر"" برخورد می کند؟؟
این یعنی منش رفتار>> که از پایه های اصلی حجاب است.
حجاب این است که ببینی آیا دختر در فعالیت های اجتماعی با رعایت اصول دینی شرکت دارد یا نه؟
این یعنی سنجش مهارت های فردی.....
.................................................. .....
توصیه:: هرگز سرپایین بودن و خجالتی بودن و زیاد حرف نزدن دختر را بر حساب محجبه و پاک پودن او ندانید بلکه آگاه باشید این رفتارها اگر بیش از حد باشد نشانه اختلال عاطفیست
.............................................
و در آخر::
pouya88عزیز مراجعه به روان شناس یا مشاوران خانواده دلیلی بر دیوانه بودن یا نقص نیست.. دلیل بر توجه شما و آگاهیتان بر روح روانی خود است. ما که خود در امر مشاوره فعالیت داریم هر 6 ماه یکبار برای تست به روان شناس دیگر مراجعه می کنیم تا از سلامت روحی خود و متقابلا درمان روحی اطلاع حاصل نماییم.
بنابراین رجوع شما در این مرحله به نزد روان شناس بسیار موثر خواهد بود... زیرا او ابتدا ریشه این سخت گیری را پیدا کرده و سپس با توصیه هایش به شما کمک خواهد کرد برترین و بهترین همسرآینده خود را بیابید...
همینک می توان با کمترین هزینه مالی(مراجعه به روان شناس برای انتخاب درست) از بیشترین ضرر روحی در آینده جلوگیری کرد.
موفق باشی.![]()

.زد به سرم كه يه روز تعقيبش كنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)