RE: وظيفه ي زن در زندگي مشترك چيست؟؟
سلام
شاید یه دلیل اینکه در این مورد اختلاف نظر بین دوستان وجود داره این باشه که تعریف وظیفه برای افراد مختلف متفاوته. پس شاید بد نباشه که برای ادامه بحث اول روی تعریف وظیفه به توافق برسیم. و بعدش ببینیم که اصلاً برای چی احتیاج هست که برای افراد وظیفه مشخص بشه. اون موقع شاید از بحثمون بتونیم نتایج بهتری بگیریم.
به نظر من زمانی احتیاج هست که برای افراد وظیفه مشخص کنیم که افراد خودشون چندان راغب نباشن یه کاری رو انجام بدن یا برای انجامش مجبور باشن که یه نیروی بیرونی اونارو وادار کنه. ولی آیا واقعاً این اجبارها توی زندگی مشترک وجود داره؟
مهم اینه که کسی که وارد زندگی مشترک میشه (چه مرد چه زن) دیگه خودشو از زندگی مشترکش جدا ندونه و بتونه هر کاری که از عهدش بر میاد رو برای کمک به زندگی و شریکش انجام بده. من خودم به شخصه وظیفه (به معنی نوعی اجبار) زن نمی دونم که کارهای منزل رو انجام بده ولی اگه خانمم خانه دار باشه و توانایی انجام کارهای منزل رو داشته باشه و انجام نده احساس می کنم که با این خانم نمی تونم زندگی کنم. نه به این دلیل که گرسنه موندم یا خونمون تمیز نیست یا ... ، نه. به این دلیل که احساس می کنم این خانم ارزشی برای زندگی مشترکش و همسرش قائل نیست، و تلاشی برای بهتر شدن زندگیش انجام نمی ده.
واقعا هم توی عرف ما اینجوری نیست که زن کارهای خونه رو انجام نده. می دونم همه خانم هایی که اینجا هستن و حتی می گن که اصلاً زن لازم نیست کارای منزل رو انجام نده خودشونو ملزم به انجام کارای منزل می دونن و از این که بتونن برای زندگیشون تلاشی کنن لذت می برن. اما اینکه بهشون بگیم که وظیفه تون رو انجام می دین معلومه که احساس می کنن بهشون توهین شده و حتی بر خلاف نظرات خودشون چیزیو می گن.
من فکر می کنم هیچ کدوم از کارهایی که زن و شوهر برای زندگیشون انجام می دن وظیفشون نیست و همشون لطفه ولی آیا واقعا کانونی که بر اساس محبت شکل گرفته رو بدون لطف و محبت می شه نگه داشت؟!؟!؟
بهتره به جای اینکه فکر کنیم که فلان کار وظیفه همسرمون هست یا نه، به این فکر کنیم که خودمون چه کاری می تونیم بکنیم که به زندگیمون کمک کنه، اونوقته که می بینیم طرف مقابلمون هم تلاش خودشو برای بهتر شدن زندگی می کنه.
[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)