سلام دوست گرامی:
نمی دونم با توجه به هم رشته بودن با خانم مورد نظر شما دوست داشتم نظرمو بگم هرچند چندین بار این نظرها رو مطرح کردم در تالار و البته نظر شخصی منه و شما خود در تصمیم گیری مختارید..
از نظر من این خانم رفتارشون ابهامی نداره ..این خود شما هستید که دارید رابطه را ابهام آمیز می کنید دوست من..
می دونید چرا..
من معتقدم که شغل و تحصلات نمی تونه معیار صحیحی برای انتخاب باشه ولی با وجود این اعتقاد که دارم دوست داشتم همسر خودم مثل خودم هم رشته من باشه ..ولی کم نیستند خانمهای پزشک که شوهران دیپلم و ..دارند چون سطح تحصیلان معیاری برای عشق نیست ولی در رکاب اون هست ...
آقای باقری گرامی ..شما تا خودتون از ابهام رابطه خارج نشید این رابطه مبهم باقی می مونه..
به نظر من اصلا ربطی به پزشک بودن اون و دیپلم بودن شما این مطلب نداره ..بیشتر حرف من روی رابطه هاست...
اگر مقوله سطح تحصیلات رو کنار بذاریم..عشق شما ستودنیست..
عشق یعنی شما طرف مقابل رو بدون در نظر گرفتن داشته ها و نداشته های اون تنها به خاطر وجود خودش دوستش دارید ..آیا دختر خاله شما این حس را به شما دارد؟
عشق مقدس است و نباید آلوده بشه..
شما عشقی به طرف مقابل خودتون دارید که من فکر می کنم تنها بر پایه احساسات شما شکل گرفته و هیچ منطقی در آن وجوذ نداشته است..می شه بفرمایید شما چقدر دختر خاله امروزتون را می شناسید؟چقدر دیدگاهش به زندگی رو می دونید؟چقدر بهش اعتماد داردی؟چقدر برای آینده هردوتون برنامه دارید؟از ایشون و اعتقادات امروزشون چقدر آگاهید؟دوست من ازدواج فقط دوست داشتن نیست..
به نظر من شما هنوز همبازی قدیمتون رو می بینید و فکر می کنید همون دختر کوچولوست ولی شما هردو بزرگ شدید..چقدر ایشون معیاراتونو دارند دوست من؟معیارهای منطقی نه دوست داشتن..
به تمام مطالب بالا با دقت فکر کنید ..بنویسید و ببینید داردی برای چه رابطه ای با چه هدفی بهایی می پردازید..
آیا این بها ارزشی دارد؟
عشق در فنا شدن نیست در جاودانه موندنه..آیا شما جاودانه شدید؟
من این طور فکر نمی کنم..
من از خانم صحبتی نمی کنم چون دیدگاه ایشون رو نمی دونم ولی می دونم خانمی با این شرایط اگر ایده آل باشد عشق شما را ارج می نهد و هر از گاهی این چنین شما را نمی آزارد..
از نظر من این رابطه قطع بشه خیلی بهتره چون معلوم نیست این خانم دقیقا هدفشون چی هست..شما هم عزت نفس دارید نمی تونید صبر کنید هروقت ایشون خدای نکرده ازدواج نکرد و ..به سمت شما برگرده..می تونید؟
این عشقه؟نه نیست..
از نظر من به دختر خاله محترم بفرمایید من در قلبم شما رو دوست دارم ولی خواهان ارتباط یک طرفه نیستم ومی خوام برای آینده خودم برنامه ریزی کنم چون می بینم شما هم همین برنامه را دارید و در دنیای فامیلی ارتباط حتی اس ام اسی منو شما صحیح نیست ...و رابطه را در کمال متانت و ادب قطع کنیدو هرگز هرگز آغاز مجدد نکنید مگر اتفاقات خاصی رخ بده..ولی رابطه این چنین پا در هوا با کسی که در دنیای خودش فعلا ..تاکید می کنم فعلا جای برای شما در نظر نگرفته جز لطمه زدن به اعتماد به نفس و عزت نفس شما هیچ سودی نداره و حتی می تونه عشق شما رو تبدیل به یک نقطه تاریک در قلبتون بکنه...
این رابطه می تونه با خود شما از ابهام خارج بشه...ابهامی هم نداره .ایشون فعلا هیچ برنامه ای برای شما در ذهنش نیست...اینو حدلاقل من که خودمم دخترم هم پزشک می تونم به شما بگم که ایشان منتظره اگر در بین همکاران خودش فردی ایده آل تر پیدا کرد ازدواج کنه آنوقت شما می مانید و سالهایی که بیهوده سپری کردی..
به جای فکر کردن به ایشان رابطه را کامل قطع کن.خودتو به خدا بسپار..می دونم سخته ولی سعی کن فراموش کنی و به فکر ادامه تحصیل و .....باشی..
شاید روزی رسید که او ازدواج نکرده بود و شما هم مدرک بالاتری داشتی و ایشان خودش به سمت شما اومد ولی الان به نظر من البته این رابطه تنها مثل یک بازی ست و داره به عزت و اعتماد به نفس شما لطمه می زنه..با غرور خودتونو کنار بکشید و با آرزوی خوشبختی برای اون کناربکشید..حتی این کار می تونه در نظر اون جذاب باشه و باز برگرده ولی به نظر من پاسخی ندید وقتی پاسخ بدید که مطمئنید او از دید بالا به شما نگاه نمی کنه و خودشو هم راستا شما می دونه...
صبر کنید..
گاهی خدا کارهایی می کنه که شاید در لحظاتی حتی ماهها یا سالها سختی باشه ولی نهایتش خیلی شیرینه..
موفق باشید..
سارا

علاقه مندی ها (Bookmarks)