ثمين جان سلام. من تازه در اين سايت عضو شدم و خوشحال ميشم اگر قابل بدونی از تجربياتم در اختيارت بذارم. ثمين جان گاهی انسانها توانايی درك خودشونو ندارن چه برسه ديگران.... پس چرا از ديگران چنين انتظاری داری؟... اما خداوند مهربان حسابش جداست. خداوند عاشق بنده هاشه و حكيم و عادله پس هيچگاه به بنده هاش ظلم نمی كنه و هميشه به صلاح بنده هاش عمل می كنه . پس اگر بدبياری يا دلگيریهايي تو زندگيت پيش اومده بدون اونا هم همه لطف خداست. توصيه میكنم سوره آل عمران (ترجمه فارسی) رو با دقت بخونی تا متوجه بشی چه حكمت هايی پشت آفريشيه كه ما فراموشش كرديم. (ما را برای سوز و گداز آفريده اند).... و بدون هيچكس و هيچ چيز جز خداوند نمی تونه آرومت كنه . بنابرين دوست عزيزم بار ديگه به خودت برگرد و خداوند رو در وجودت جست و جو كن و زيباتر از هميشه پيداش كن ، چراكه روح بينهايت طلب مارو فقط يه بينهايت (خدا) میتونه ارضا و آروم كنه... بعد از اينكه آروم شدی يه برنامه بريز و خواسته هات رو يادداشت كن و بعد به خدا توكل كن و كمر همت بر رسيدن به اونها ببند. در آخر بدون كه اگر موفق شدی مشمول رحمت و اگر نه مشمول حكمت خدا شدی. پس در هر صورت شاكر و سپاسگزار باش....
(هركه در اين بزم مقربتر است جام بلا بيشترش می دهند)

[/color]عید نوروز رو به همتون تبریک می گم آرزو می کنم همه جونها وشما دوستهای گلم به هرچی آرزوهای قشنگی که دارین ان شاءالله امسال برسین 
سلام.من یه دختر27ساله هستم که مجرد وتنهام.میخواستم بگم درکت میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)