فرانک عزیز ،دختر صبور و مقاوم و دلسوز تالار سلام
سلام شیدای عزیزم
فرانک جان من فکر میکنم نکته ای که فرشته مهربان اشاره کردند و باعث رنجش شما شد اصلا قضاوت راجع به شما نبود و لحن نا مناسبی هم بکار نبردن!
نه عزیزم، فرشته جون با کمال دلسوزی و مهربونی و با نیت خویرخواهانه خواهرشو راهنمایی کرد و جدا میگم همیشه از لحن فرشته جون خیلی خوشم میاد
هم فرشته هم بقیه باید ببخشید
که این روزا خیلی تحت فشار هعمه چی هستم و اینه که زودرنج شدم و اشکال از خودمه
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی اینکه اون آقا سعی کرده برا خاطرشما خودش رو تغییر بده و به سمت بهتر شدن پیش بره اول با ریش گذاشتن و تغییر لحنش شروع کرده و میتونه حتی بهتر هم بشه و فکر کن که شما این وسط باعث چه اتفاق بزرگی شدی
خدا کنه اینطور باشه، یعنی توفیق اجباری
میتونی اگر زمانی مستقیما درخواستش رو مطرح کرد و شما مجبور شدی بهش جواب بدی وقتی میگی نه،محترمانه علت نه گفتن ات رو هم بگی مثلا بگی چون شما سیگار میکشی،خودت رو دوست نداری و به خودت نمیرسی و ... البته این به شرطی باید باشه که قبل اش کاملا مطمئن اش کرده باشی که جواب ات 100%منفی هست تا خیال باطل نکنه.
چشم حتما، حواسم کاملا جمع عزیزم ....یه بار دیگه هم میگم که من فقط اینجا درد دل کردم وگرنه تو رفتارم با اطرافیان خیلی مودبم باور کن
فقط یه خواهش ازت دارم:اگر نمیتونی عاشق همه باشی اصلا شکالی نداره ولی
گلی نذار نفرت از مسائل و بعضی رفتار ها حالا چه در مورد این آقا و چه دیگران باعث آزارت بشه ارزش آرامش ما از همه این مسائل بیشتره...
بازم چشم از این به بعد بیشتر سعی میکنم خودمو اذیت نکنم قول میدم از نوع مردونه اش !
راجع به خواستگارت خیلی جدی و با همون شیوه کوچه علی چپ کاری کن که این آقا اعصابتو نریزه بهم مثلا اگه خواست به هر بهانه ای بیاد تو اتاقت بار دوم که اومد بهش جدی بگو آقای فلانی اگه چیزی تو این اتاق میخوایین خوب فکر کنید همه رو یه بار بیاین ببرید تا من هم حواسم پرت نشه!
حتـــــــــــــماً
دختر گل،مهربون،خواهر دوست داشتنی فکر کنم بخاطر مسائل اخیر که همه با هم به طرفت هجوم آوردن یکمی حساس شدی
اجازه نده مسائل فرانک ما رو اذیت کنه،خوب؟
مواظب خودت باش که خیلی کار پیش رو داری
چشم عزیزم، ممنون از حرفای قشنگت نازنینم
علاقه مندی ها (Bookmarks)