خب آخه اگه الان اينو بگم كه بدتر متنفر مي شه ازم . من كه قبلا بهش گفتم كه موافقم براي طلاق . فقط بنا به نصيحت دوستان مي خواستم يه كم فرصت بيشتري فراهم كنم تا اونم يه كمي بيشتر فكر كنه . به خاطر همينم عقدنامه رو بهونه كردم تا زمان بيشتري بگذره . مي دونم كه اگه الان بهش بگم زدم زير همه حرفام و حالا ديگه طلاق نمي خوام بدتر ازم متنفر مي شه و اگه ام يه ذره اميد داشته باشم كه تو اين فرصت نظرش برگرده ديگه اون اميدم ندارم . براي اينكه مطمئنم پيش خودش فكر مي كنه كه همه اينا سياست من و بابام بوده و من مي خوام تو گرفتن طلاق اذيتش كنم همين و بيشتر مي فهمه كه بهش نياز دارم و دوسش دارم و نمي خوام طلاق بگيرم .
اون زمان که با اون آقا می رفتی رستوران باید فکر می کردی که ازت متنفر می شه. نه سر پول یارانه. عزیز من!!
من هزار بار به هزار زبون بهش گفتم كه دوسش دارم و بياد بريم پيش يه مشاور ولي وقتي قبول نمي كنه چقدر ديگه با اين اداهام جلوي طلاقو بگيرم . فكر مي كنيد راضي مي شه مي شناسمش انقدر به بابام مشكوكه و ازش مي ترسه كه الان فكر مي كنه همه اينا نقشه اونو و بدتر لج مي كنه .
هر چی بیشتر بهش بګی دوستت دارم، بیشتر ازت متنفر می شه. جهت اطلاع!!
حرف نزن. سکوت چاره ی کار شماست.
البته فعلا دست نگهداشتم و مي خوام امروز برم پيش مشاورهايي كه دوستان معرفي كردن . شايد اگه يه متخصص تو جريان ريز ريز زندگي ما قرار بگيره بهتر بتونه شخصيت اونو هم بشناسه و بهم كمك كنه .
در مورد مسائل مالي هم حرفشو اون پيش كشيد چي مي گفتم مي گفتم زود باش بريز تو حسابم راست مي گي حقم بوده . خب اگه حقمه از اين به بعدشو مي گيرم . خب نمي دونستم بهش چي بگم همش حرف اينا را پيش مي كشه فكر مي كنه من مشكل مالي دارم يا دنبال مهريمم .
نخیر. نه بګو بریز تو حسابم. نه بګو نریز تو حسابم. هیچی نګو. هیچی. حق تو زندګیته که داری با دست خودت خرابش می کنی. یارانه دیګه چیه!!
در مورد عقدنامه هم نمي تونه بره يكي ديگه بگيره يه بار قبلا المثني گرفتيم . و تنهايي هم بدون عقدنامه نمي تونه كاري كنه تا من راضي نشم به طلاق . به خاطر همينه كه همش مي خواد پاي منم بكشه وسط و همش با اعصاب من بازي مي كنه .
صد بار هم که المثنی بګیرید باز هم می تونید درخواست کنید. اصلا می تونه بره شکایت کنه که خانمم عقدنامه را قایم کرده. فرض کنیم خدای نکرده خونه شما آتیش ګرفت و عقد نامه سوخت. اونوقت دیګه شما به جرم زن و شوهر نبودن و با هم زندګی کردن می شید مجرم؟؟
نخیر. می رید درخواست یه المثنی دیګه می کنید. باز حرف خودت را تکرار کن.
برای طلاق هم نه نیازی به شما هست و نه نیازی به عقد نامه. خبر نداری بدون. مرد می تونه هر زمانی که دلش خواست و عشقش کشید بره دادګاه بګه می خوام زنم را طلاق بدم. هیچ کس هم بهش نمی ګه چرا. فقط باید مهریه اش را بده. باز بګو آخه من اګه نرم درخواست طلاق ندم که نمی شه.
هزاربارم بهش گفتم كه اگه خيلي عجله داره خودش به بابام زنگ بزنه ولي حاضره هزارسال ديگه ام صبر كنه به بابام زنگ نزنه . مي شناسمش كه چقدر غد و يك دنده است .
مي خوام ازتون بپرسم شما جاي من بودين چقدر صبر مي كردين . يه ماه دو ماه 1 سال 2 سال . اگه اينجوري پيش بره هيچ اتفاقي نمي افته . فقط زمانه كه مي گذره يه كمش اشكال نداره آدم مي گه خب 1 ماه يا 2 ماهم دور شدم ازش ازش خبر نگرفتم آويزونش نشدم كه فكر كنه نمي تونم بدون اون زندگي كنم و هزار تا از اين مسايل . ولي آخرش كه چي . كي كم مياره اون يا من ؟
اون كه بر نمي گرده سر زندگيش اگه بخواد برگرده تو همين مدت كه مي تونم به بهونه عقدنامه بپيچونمش بر مي گرده پس ديگه براي چي بيشتر صبر كنم . تا كي صبر كنم . چند سال همين جوري بشينم و به انتظارش سپري كنم كه آيا پشيمون مي شه يا نمي شه . مگه من آزار دارم كه بخوام از اون انتقام بگيرم . وقتي نمي خواد باهام زندگي كنه چقدر با اين كارام بهش نشون بدم كه عاشق و كشته مردشم . يه جايي ام صبر خودمم تموم مي شه .
دو هفته است طرف رفته می ګه چند سال باید صبر کنم. مګه فقط تو بلاتکلیفی؟ اونم بلاتکلیفه. چرا اینقد عجول و حرف ګوش نکن هستی؟
صبرم داره تموم مي شه . دارم خودمو مي كشم كه يه كم ديگه صبور باشم ولي هر دو روز يه بار زنگ مي زنه و مي ره رو اعصابم و همش حرفاي قبليشو تكرار مي كنه و منم بيشتر به اين نتيجه مي رسم كه فايده نداره و بيشتر نااميد مي شم كه تا همين اللانشم چرا صبر كردم . ولي بازم صبر مي كنم . حداقل تو اين مدت خودمم بيشتر عادت مي كنم به تنهايي و كمتر برام سخت مي شه دوري از اون .
الان مطمئنم اگه قضيه برعكس بود و عقدنامه دست خانواده اون بود فوري مي دادن . الان پيش خودش فكر مي كنه چقدر مهمه و كيف مي كنه از اين كه باباي منو ترسونده و بابام با ندادن عقدنامه يه جورايي داره التماسش مي كنه كه برگرد.
ګیرم که کیف کنه. تو که عاشقشی. باید از کیف کردنش خوشحال بشی که!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)