RE: خوشکلی ملاک خیلی مهمیه؟؟؟
به به! به مسخره کردن هم متهم شدیم رفت!
برادر من، من کی شما را مسخره کردم من دارم به عنوان یه برادر بزرگتر بهت می گم که زندگی خاله بازی نیست که به همین راحتی قهر و آشتی کنی، زندگی داستانه قیزموله هه نیست که بخوره زمین تا آخرش سینه خیز بره ضایع نشه!
زندگی را باید خیلی عاقلانه تر و پخته تر بهش نگاه کرد. یعنی چی این حرف ها!
این که :
من دیگه نمیتونم پا پس بکشم.
این یعنی این که شما حاضری بدبخت بشی اما به اشتباهت اعتراف نکنی!
معمولا افرادی که در محیط فرهنگی و شرایط بسته تری قرار می گیرند ارتباط کمتری نیز با جنس مخالف دارند و از مهارت های ارتباطی کمتری نیز برخوردارند این افراد معمولا در اولین برخوردها با جنس مخالف دچار مسائل احساسی می شوند در حالی که ممکن است فرد مقابل که از محیط بازتری آمده است واقعا این رابطه را رابطه ای عادی و پیش پا افتاده قلمداد کند.
به نظر من رابطه ای که شما به آن دچار شده اید با یک سوتفاهم شروع شده و با اظهار علاقه پنهان ادامه یافته است و مقداری پیش رفته شده است
از طرف دیگر شما احتمالا دارای خانواده ای سنتی و نسبتا پولدار می باشید که ازدواج در این سنین چیز عجیبی نیست و بنابراین خانواده ات هم برخورد غیر متعارفی با موضوع نداشته اند مثلا اگر از اهالی جنوب و مثلا اطراف بوشهر باشید شاید در عرف شما ازدواجتان دیر هم شده باشد!
اما این که باید چه کار کنی ؟
هیچ رابطه را قطع کن!
چرا ؟ چون شما الان در شرایطی احساسی قرار داری که نمی تونی درست فکر کنی و انتخاب کنی اون ها هم اگر از شما کوچکتر باشند هم اکنون خواستگارهایشان به صف نشده اند که شما هول کنید و عجله کنید بنابراین رابطه را کاملا قطع کنید و اندکی از احساسات خود دور شوید تا کمی به منطق نزدیک تر شوید و شروطی را که برای همسرتان مد نظر دارید را مرور کنید بدون این که احساساتتون را دخیل کنید این خانم ها را در ترازوی فاکتورهایتان بکشید و آنوقت انتخاب کنید
راستی من یک مشاور نیستم احتمالا مشاورها سعی می کنند با ملایمت با مراجعان برخورد کنند و با تلاش برای درک او سعی کنند او را به واقعیت نزدیک کنند اما من نه به عنوان یک مشاور بلکه به عنوان یک دوست این مطالب را نوشتم
[align=right][size=large]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
رهرو منزل عشقیم و ز سرحد عدم تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم[/size][/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)