منم که درگیر تعریف موضوع پروژه ام. استاد همش غور میزنه که موضوع تعیین کن دیگه. در ضمن 22500 تومن هم دادم که برای دکترا ثبت نام کردم ولی هنوز نمیدونم می خوام امسال بخونم یا نه
. زن برادرم مریضه و تو بیمارستانه. براش دعا کنین. حالش تعریفی نداره. جمعه هست و ناهار نمیدن و خودمون مجبوریم یه چیزی بپزیم ولی نمیدونم چی بخوریم. تخم مرغ با پنیر یا پنیر با تخم مرغ
. یه درس هم کم دارم و باید برم امیر کبیر مهمان بگیرم.
اتمام گزارش.

. در ضمن 22500 تومن هم دادم که برای دکترا ثبت نام کردم ولی هنوز نمیدونم می خوام امسال بخونم یا نه
. زن برادرم مریضه و تو بیمارستانه. براش دعا کنین. حالش تعریفی نداره. جمعه هست و ناهار نمیدن و خودمون مجبوریم یه چیزی بپزیم ولی نمیدونم چی بخوریم. تخم مرغ با پنیر یا پنیر با تخم مرغ
ناهار را که حالا یک کاریش کردم، یه کنسرو لوبیا را داغ کردم و 4 تا تخم مرغ هم انداختم داخلش، نمی دونم چرا مزه اش یه جوری بود
. حالم داشت به هم می خورد، اما حواسم را پرت یه موضوع دیگه کرده بودم همین جوری می خوردم تا سیر بشم.
نمی دونم حالا شام را چی کار کنیم؟ دوستم اگه غذا درست کنه که ماکارانی می پزه، اما اگه قرار شام هم با من باشه، من احتمالا برم 4 تا بستنی بگیرم و برای شام بستنی با نون بخوریم
، اگر نبود و تخم نمی گذاشت، ما چه می کردیم. البته من بر عکس Ashnayedirooz ظرف شستن را به وایستادن کنار اجاق گاز ترجیح میدم.

بین خودمون بمونه این مردا قبل از هرچیز به فکر شکم مبارک هستند
خب معلومه دیگه، دکترا می خونم. مگه میشه با دخترهایی که حال هیچی را ندارند، برم زیر یک سقف.
علاقه مندی ها (Bookmarks)