سلام
ایشون با جاریشون مقایسه نشدن با خانم برادر خودشون مقایسه شدن.
خاموش جان منم دوست دارم در این بحث شرکت کنم.
پس شروع کننده می شم و در پاسخ پست 55 شما عرض می کنم که:
خاموش جان بله اصلاح با تغییر فرق داره. اما رفتارهای ما چه ژنتیکی چه اکتسابی چه من در اوردی و هر چیز دیگه که باشه هم قابل اصلاح هست هم قابل تغییر.
نوشته بودی به خدا یک مرد ارزش این و نداره که من بخوام ازخود واقعیم دور بشم
عمر خودت چی این ارزش و داره یا نه؟
تو چند ساله داری زندگی می کنی. پس به خاطر عمری که گذاشتی باید بتونی تغییر کنی.
مضاف بر اینکه شما با این شخصیتی که خودتم میدونی با هر کس دیگر هم ازدواج کنی دچار مشکل می شی. حتی شخصیت کنترل گرت برای بچت هم اسیب زاست.
عزیزم در این که شما خیلی مودبی و خیلی رعایت حال دیگران و می کنی شکی نیست. اینکه به همه احترام میذاری عالیه. و البته کم و کاستیهای شوهرت هم مشهوده.
اما هیچ کدوم اینا دلیل نمی شه که شما بخوای دیگران به خاطر این همه محاسن اشتباه شما رو نبینن.
شما در این که شخصیت کنترل گری داری باید بتونی تغییر ایجاد کنی. تغییر شخصیت کنترلگر یه دفعه رمانتیک نمی شه هنر گرا هم نمی شه می شه یک شخصیت ریلکس که قرار نیست همه چیز و کنترل کنه بلکه به راحتی از کنارش می گذره مگر اینکه خلافش ثابت شه و خیلی روشن و واضح برات اثبات شه که طرفت داره کاری و می کنه که خلاف قوانین فی ما بین هست او نموقع به صورت کاملا جدی برخورد خواهد شد.
گاهی نیازه یه رفتاری در ادمی تغییر کنه مثلا من نوعی خیلی اویزون شوهرم می شم قراره کمی دور از دسترسش باشم خب کمی فاصله می گیرم و کمتر تو دست و بالش می رم این می شه اصلاح .
اما گاهی من نوعی ادم دروغگویی هستم و به زمین و زمان دروغ می گم حالا می خوام نگم پس کاملا باید تغییر کنم دقیقا در شرایطی که قبلا دروغ می گفتم قرار بگیرم و راست بگم حتی اگه به ضررم باشه این می شه تغییر.
و شما باید بتونی کنترل گریت و حذف کنی تغییرش بدی . نه به خاطر شخص x یا y بلکه اول به خاطر ارامش خودت.
بزرگان تالار انی جونم فرشته مهربون ببخشید من باز پابرهنه دویدم وسط حرفاتون اما اخه من این بحث و دوست دارم و از طرفداران تایپیک خاموشم و دوست دارم که نتیجه بگیره.
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)