سلام دوست عزیزم
من تو چند تا از تایپیک ها به این مساله اشاره کردم ٰ این جا هم یه اشاره کوتاهی میکنم
امید است مورد خوشنودی واقع شود :
ماها برای اینکه دلیلی داشته باشیم برای ادامه یک رابطه و یا ازدواج با یک فرد ٰ باید برای خودمان اول سوالاتی طرح کنیم و بعد ببینیم اگر با اون فرد باشم ٰ برای سوالاتم جوابی در خور توجه دارم یا نه ؟
من خدمت شما خواهر عزیزم میگویم :
ارزش وجودی شما چقدر است ؟ ارزش عمر شما ؟ ارزش احساسات و عواطف زیبای شما ؟ ارزش روح پاک و خدایی شما ؟ ارزش لحظه لحظه عمرتون که داره کم میشه و هرگز قابل برگشت نیست ؟ ازرش لذتهایی که میتوانید از عمرتون ببرید ؟
خوب بعد از این جملات به شما میگویم که :
در حقیقت زندگی و داشتن رابطه با فردی مخالف : یعنی به شراکت گذاشتن همه سرمایه های بالا که گفتم ٰ شما عمرتون و احساست و عواطفتون و ...... که بهترین سرمایه های این عالم هست رو دارید با فرد مقابل به اشتراک می گذارید ! ( سرمایه هایی که با هیچ چیز قابل تعویض نیستند )
حال با توجه به این مشارکت عظیم ٰ انتظار دارید به سودی برسید ؟ مگر نه این است که سود باید با سرمایه قابل تطبیق باشد ؟
خوب آیا شما با ادامه رابطه با این فرد ٰ به سودی قابل ملاحظه با سرمایه تان دست پیدا میکنید ؟ یا فقط ممکن است این رابطه ادامه پیدا کند و فقط بر پشیمانی شما بیافزاید
آیا اون فردی که الان به شما توهین میکنه ٰ فردا مطئنی احترام تو حفظ کنه و حتی پدر قابلی برای فرزندان تو باشد ؟
و دهها سوال دیگه که باید از خودت بکنی و جواب برای خودت پیدا کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)