احساس می کنم قدیمیا بیشتر دلشون برای قدیمیا تنگ می شه ولی برای جدیدیا زیاد دلشون تنگ نمی شهنوشته اصلی توسط a_b
ولی ما جدیدیا دلمون برای قدیمیا و جدیدیا تنگ می شه اگه جدیدیا برن هم بیشتر متوجه می شیم![]()
تشکرشده 204 در 87 پست
احساس می کنم قدیمیا بیشتر دلشون برای قدیمیا تنگ می شه ولی برای جدیدیا زیاد دلشون تنگ نمی شهنوشته اصلی توسط a_b
ولی ما جدیدیا دلمون برای قدیمیا و جدیدیا تنگ می شه اگه جدیدیا برن هم بیشتر متوجه می شیم![]()
no1 (چهارشنبه 18 اردیبهشت 87)
تشکرشده 755 در 381 پست
ستاره جونم سلامببخشید من مطلب صفحه اول شما رو دیر خوندم ، اتفاقاً منم از خنده شما خندم گرفت اونم سر کار ...
...اونم زمانی که همکارام دارن حرفهای جدی جدی میزنند ...خلاصه یکم به عقلم شک کردند
:D
تشکرشده 537 در 283 پست
سلام دوستان خوبم
موضوع اين تايپيك اينه كه نبوديد و كجا بوديد؟؟؟؟؟؟؟ منهم در جواب بهتون مي گم كه :
به علت نقل مكان از محل كار همسرم به شهر ديگه و تغيير محل سكونتو ديدو بازديد ايام
قشنگ عيدكه اميدوارم به همتون خوش گذشته باشه نتونستم به شماها ، دوستان و
همدلان و خوبان عزيز و گرامي سري بزنم
و اما الان در مدتي كه به جمع گرم و صميمانه شما برگشتم خيلــــــــــــــــي خيلــــــــــــــــي
خوشحالم و اميدوارم در كنار شما خوشحاليم مضاعف بشه كه صد البته خواهد شـــــــــــد![]()
زیبا. (سه شنبه 24 اردیبهشت 87)
تشکرشده 88 در 46 پست
سلام به همه
من از این تالار استفاده ی زیادی کردم اما دیگه دارم میرم فکر نکنم حالا حالاها اینجا پیدام بشه
اما وقتی امدم میگم کجا بودم
خدانگهدار
دانا (سه شنبه 24 اردیبهشت 87)
تشکرشده 72 در 33 پست
[attachment=170][attachment=170][attachment=170]سلام به خاله ها و عموهای دوست داشتنی خودم ***
من هم می خواهم از شما خداحافظی کنم تا آخر خرداد. آخه امتحان هام داره شروع می شه . ***
قول می دم خوب درس بخونم و نمره هام بیست بشه .
این گلها رو هم به همه شما دوستان خوبم تقدیم می کنم .![]()
من در کلبه ی فقیرانه چو چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تو دارم و تو چون خود نداری ...
امام سجاد (ع)
ریحانه (چهارشنبه 18 اردیبهشت 87)
تشکرشده 3,286 در 817 پست
سلام
يه چند روزي غيبت داشتم اما گواهي گرفتم . اميدوارم بتونم غيبتم رو جبران كنم .
راستش غيبتم بيشتر به خاطر اساتيد زبر دست و خوش سخنمونه كه دروس رو به راحتي و مثل آب خوردن در گلوي نه تراشيده و نه خراشيده ما ميريزند و زود آنتراك اعلام ميكنند كه يه وقت آب كم نياد .
ما هم مجبوريم كتاب هاي 10000000000000 صفحه اي رو خودمون بشينيم چشمومون .... و .... ..... بخونيم تا درسو پاس كنيم .
خلاصه كه دوستان بايد ساخت با همه چيز . شايد قشنگي داستان درس خوندن ما هم اين اساتيد باشند .
خدا حفظشون كنه ( براي خانوادشون )
موفق باشيد .
lord.hamed (چهارشنبه 18 اردیبهشت 87)
تشکرشده 72 در 33 پست
سلام سلام سلام
البته هنوز امتحان های من تموم نشده ولی مامانم گفت : چون درسا تو خواندی می توانی ببروی به کلبه ی خوب همدردی ....:D
ضمنا از تشکر هاتون ممنونم .راستی دیروز که کارنامه ی مستمرم رو دادند همش 20 بود و تازه به رتبه اول ها که یکیش من بودم یک کیف پولی دادن ..:D:228:
با آرزوی سلامتی و شادابی.:203:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)