با استفاده از کلمه داخل پرانتز عبارات زیر را تکمیل کنید
وقتی کنار ساحل قدم میزنم ، . . . . . . .، اونوقته که حسابی کفری میشم(عزیز دلم )
پامو گذاشتم رو ترمز !!، . . . . . . . .،فکر میکنم کره زمین داره گرم میشه (باقالی پلو )
میکروفونو تنظیم کردم ، . . . . . ، جز خودش همه رفتن (دمپایی )
بطور میانگین چند ساعت از وقت روزانه خودتون رو به تالار اختصاص میدین ؟هدفتون از صرف این وقت و انرژی چیه ؟
قطعا خیلی با خارپشت اشنا نیستین چون تاپیکاش مشمول طرح زوج درمانینمیشن (من فعلا مجردم و از هر دوجهان ازادم )میتونین چند تا از خصوصیات خوب و بد خارپشت رو بگین ؟
اگه قرار باشه به یه نفردر زمان حال جایزه بهترین انسان رو بدن بنظر شما اون یه نفر کیه و کی باید جایزه رو بهش بده؟ (فقط یه نفر )
به نظر شما زندگی به سبک جهانی چه فاکتورهای خوب و بدی داره ؟مثال بزنید
چی بیشتر از همه باعث میشه احساس پیری کنین ؟(بالاخره پیش میاد دیگه مثلا من وقتی یکی از همکلاسی های دوران دبیرستانم رو میبینم که یه پسر پنچ ساله داره حس میکنم دیگه چیزی از عمرم نمونده . . . )
بزرگترین ایرادتون که خیلی به چشم میاد اما به هر دلیلی نتونستین برطرفش کنین چیه ؟
یه سوال تخصصی با یه لیتر شیر چند گرم پنیر میشه درست کرد ؟
ایا ما حق داریم از خدا انتقاد کنیم ؟
تا حالا کسی پشتتون صفحه گذاشته ؟چندتا ؟منظورم اینه که شما صفحه چندم شدین ؟
ورقم خوردین ؟:)
نظرتون راجع به بیت زیر چیه ؟
آن نه زلف است و بناگوش که روزست و شبست / وان نه بالای صنوبر که درخت رطبست
گذرتون به کله پزی میفته ؟ چش بدم یا بناگوش ؟:)
تا حالا رو همسرتون دست بلند کردین ؟ برعکس چطور ؟(بگین بالاخره پیش میاد دیگه، زنم زنای قدیم )
نمره عینکتون؟
اون چیه که تو جیب جا نمیشه اما تو ماشین جا میشه ، جز وسایل خونه نیست اما تو خونه هم هست ، یه وسیله الکتریکیه که باید به پریز برق وصل باشه ،
وسیله ورزشی نیست وسیله تخصصی خاصی هم نیست ، گرون هم نیست؟؟؟؟
(هر چند تا وسیله که به ذهنتون رسید بنویسید و خونواده ای رو از نگرانی در بیارین )
با رشت و زشت و مشت و کشت و هشت و پلشت یه داستان کوتاه بنویسین
که مضمونش برکناری خانم دختر مهربون از سمت مدیریت صندلی داغ و اشغال ناگهانی و مشکوک این پست توسط خانم داملا باشه
(امتناع از نوشتن داستان به منزله هم دستی با مجرمین احتمالیه )

نمیشن (من فعلا مجردم و از هر دوجهان ازادم )میتونین چند تا از خصوصیات خوب و بد خارپشت رو بگین ؟

یا
؟
)

، 

(نمی خواد نام ببرید فقط تعداد!)

علاقه مندی ها (Bookmarks)