RE: کاسه داغ تر از اش شدم !! شکستم
اقای خارپشت
منم منظورم گداپروری نبود انفاق معنای گسترده ای داره و شامل حمایتهای معنوی هم میشه.
می دونم اینچیزهایی که می خوام بگم خودتون بهتر از من می دونید. فقط جهت یاداوری عرض می کنم
دختر مهربون مثال جالبی رو بیان کرد برا ی بیرون اومدن پروانه از پیله. و من می خواستم بگم عدالت خدا حکم می کنه که به هر انچه در این کائنات وجود داره توانایی لازم رو برای رسیدن به هدف مشخص اون موجود عطا کنه.
همینطور در ایه ای از قران اومده (سوره بقره 286)
خدا هيچ کس را جز به اندازه طاقتش مکلف نمی کند نيکيهای هر کس ازآن ، خود اوست و بديهايش از آن خود اوست
پس از جهت سیما خانم خیالتون راحت باشه. اما شما . راستش من یک برادر دارم که تقریبا هم سن و سالهای شماست (متولد 65). من خیلی وقتها باهاش مشورت می کنم. راستش اونم یاداوری جالبی به من کرد. چون می دونم شما هم ادم مذهبی ای هستید به شما هم میگم. برادرم گفت وظیفه ما در سختیها تلاش همراه با توکل بدون اعتماد به خودمونه. و واقعا من برای خودم می گم که فکر می کنم حتما تلاشم باید به همون نتیجه ای که دنبالش هستم برسه و به خودم اعتماد می کنم غافل از اینکه ...
راستی من درست متوجه جوابی که به سوالم دادید نشدم. اگر دوست داشتید جواب بدید. یعنی شما اگر از احساس سیما خانم اگاه نمی شدید قصد داشتید به سیما خانم تا قبل از ازدواجشون کمک کنید و فکر می کردید که ایشون حتما قبل از شما ازدواج می کنند . درسته؟
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)