[color=#4B0082]به به تربچه نقلی ما نشسته روی صندلی داغ
انقد لوس نکن منو ، پررو می شما
بچه ها هر چی هیزم می توانید جمع کنید که بریزیم زیر این صندلی .....................

آخی نترس عسلک . شوخی بود
جدی هم باشه ما از اون بید ها نیستیم با این بادها بلرزیم:
خوب خارج از فضای شوخی
خارج از فضای شوخی ، سوالای فوق العاده ای پرسیدی و همینطور سخت ، ممنونم
چقدر خودت را آدم احساسی می دانی ؟!
زیاد ،
جنس احساساتت بیشتر از نوع مثبت است یا منفی ؟!
هر دو ، ولی اخیرا احساسات منفی ام بیشتر تحت کنترلم است( منظورم از اخیرا یک سال اخیر است)
چندتا از آلودگی ها خودت را که شناختی بنویس . تمرین عملی تو برای از بین رفتن آنها چی بوده .
الودگی به کودک (مثل ذهن خوانی)یشتر در من نمایان بود و تقریبا هست ، تمرین عملیم بودن در من بالغ و سوال از خود(آیا واقعا همینطور هست که تصور می کنم؟)
رابطه ات با نوازش گیری و نوازش دهی چگونه است ؟
من همیشه در حال نوازش هستم ، چه در بین خانواده ،چه دوستان
اگر هم نوازشی دریافت می کنم ، تمام سعیم رو می کنم که فیلتر نکنم و بپذیرم و لذت ببرم
خودت را چقدر آدم گارد دار و فیلتر داری می دانی ؟
گارد دار بودن ،تقریبا در ناخودآگاهم هست ، ولی خب در این خصوص خوب می توانم مدیریت کنم و با بودن در خودآگاه ، سعی می کنم منطقی باشم، ولی خب بعضی وقتا هم انقدر سعی می کنم که از اونور بوم میوفتم
معمولا در چه مواقعی ممکن است سایرین را فیلتر کنی ؟
ممنون می شم منظورت از فیلتر کردن رو دقیق تر توضیح دهی
معمولا چه مواقعی ممکن است گارد بگیری ؟
وقتی که احساس می کنم طرف مقابلم والد گونه با من رفتار می کند
اگر یک روز از عزیزی " نه " بشنوی واکنشت چگونه خواهد بود ؟
بستگی به شرایط دارد ، بستگی به درخواست دارد ، تا اونجایی که در توانم است سعی می کنم از هیچ کس درخواستی نداشته باشم ،ولی اگر درخواستی صورت پذیرفت و پاسخش نه بود ، این حق را به طرف مقابلم می دهم که انتخاب کند ، همانطور که من حق انتخاب دارم ، او نیز باید حق انتخاب داشته باشد. در اکثر مواقع پاسخ نه را بالغانه می پذیرم
چقدر در انکار مسائل هستی ؟و چی میشه که در انکار می روی یا نمی رو ی ؟
اگر منظورتان در مشکلات است ، خیلی زیاد ، تو ذهنم فیلترشون می کنم و انکار ، دلیلش این است که راهی بهتر از این روش پیدا نکرده ام
چرا گل مریم فکر می کند که باید همیشه و همیشه کامل و قوی باشه . اگر اینقدر قوی و کامل نباشی چی میشه ؟!
فکر کنم مربوط به پیش نویس هایی باشد که در کودکی شکل گرفته است ، شاید به خاطر تنهایی که در کودکی داشته ام این پیش نویس ها در من شکل گرفته است
قشنگ ترین تجربه ی زندگی تو چی بوده ؟
زندگی مجردی که تحول بزرگی در در من ایجاد کرد و منو با عشقی آشنا کرد که برای همه عمر مرا بس است
چقدر کار نصفه و نیمه داری ؟! ( اگر جوابت مثبت است چرا کارهای نصفه و نیمه را تمام نمی کنی چی مانع میشه ؟)
اذعان می کنم آدم تنبلی هستم ، و این تنبلی باعث اصلی نصفه نیمه ماندن کارها می شود
فکر کنم تعداد کارهای نصفه نیمه ام کم نیستن
چی بوده که دلت می خواسته تجربه کنی و از ترس حرف مردم و قضاوت شدن و..........انجام ندادی . به نظرت درست بوده رفتارت ؟ چه بهایی به دلیل این ترس پرداخت کرده ای ؟
خیلی فکر کردم ، متاسفانه چیزی یادم نیومد
ادعا می کنی مرد ستیز نیستی من فکر می کنم هستی . کلیدت می خوره ؟! چرا ؟! اگر مرد ستیز نیستی چرا ؟
نه ، واسه چی کلیدم بخوره؟ ولی تا حدی هستم ، هر چند در خیلی مواقع حق رو به آقایون میدم ، البته قبلا خیلی خیلی مرد ستیز بودم ، الان کمتر شده ، هر چند من طرفدار حقوق زنان بودن رو به معنی مردستیز بودن نمی دونم
آب و هوای امروز چگونه است ؟
اینجا که هوا ملایم بود ، نه گرم ، نه سرد
هوای سرد رابیشتر دوست داری یا هوای گرم ؟ بارانی یا گرفته و ابری ؟
اگر تو شهر مادری باشم ، از هوای بارانی خیلی دلم می گیره ، و فقط هوای آفتابی رو دوست دارم ، یادمه بچه که بودم می رفتم تراسمون روی فرش جلوی آفتاب دراز می کشیدم و درسام رو می خوندم ، اخ که چه حالی می داد ، همونجا خوابم می برد
ولی تو بقیه جاها عاشق باران هستم
فکر کن الان رفتیم اسکی . اگر من بخورم زمین و لت و پار بشم . واکنش اولیه ات چیه ؟ می خندی . گریه می کنی . دستم را می گیری و کمک می کنی . یا مات من را پخش و پلا شده روی زمین نگاه می کنی ؟
بستگی داره به اینکه آسیب جدی بهت رسیده یا نه ، اگر آسیب جدی نباشه ، با هم می خندیم ، اگر آسیب جدی باشه اولین اقدامم کمک گرفتن هست ، چون از کمک های اولیه هیچی نمی دونم
به نظر چرا بعضی ها در تالار فحش خورشان ملس میشه اما از رو نمی روند و باز هم در تالار حضور دارند و ........؟( مثلا خودمن)
مطمئنا دلیل دارن ، یکی از اون فحش خورا خودم هستم
دلت برای گرد آفرید و سورناو طاهره و ستاره و غزاله و.......تنگ شده ؟!
مگه میشه تنگ نشه؟ دلم واسه سال 77-78 همدردی خیلی تنگ شده ، مخصوصا گردآفرید با اون صداقت و گزیده گوییش و تفکرات متفاوتش
برای من چی ؟!
تو که همیشه تو دلمی ، واسه چی دلم تنگ بشه وقتی همیشه تو دلمی؟
تا به حال نیم پز شدی یا نه ؟!

نه ، واقعا سوالای خوبی پرسیدی ، برام بسی مفید بودند ، ممنونم
[/color]
علاقه مندی ها (Bookmarks)