ســـــــــــــــلام به بچه های جدید و قدیم
دختر مهربون چه حسی داری از اینکه این همه داغ شدی؟خنک کننده نمیخای؟
بدو بیا جواب بده:
سلام شایانا جون.
چرا. دیگه الان واقعاً از داغی نمیتونستم بیام جواب سوالای آخرو بدم!
[b][color=#000000]1.دختر مهربون!من تو فیزیک سال سوم تعیین جهت نیروی وارد به بار رو تو میدان خیلی
دوست داشتم،الان هم دست معلممون و انگشت شست که جهت میدان درونسو یا برون سو و همه ی اینا که چقدر خوب بهمون یاد میداد،یادمه،تو از فیزیک کدوم قسمتو بیشتر دوست داشتی؟
حرفه و فن یادته تو راهنمایی،خوشت میومد؟
همه ی فیزیک برام قشنگ بود.
داشتن یه معلم خوب، خیلی تاثیر میذاره روی علاقه ی دانش آموز به اون درس.
منم یه معلم داشتم که همه ی فیزیک دبیرستان رو سال آخر باهامون کار میکرد. علاقه م رو دوصد چندان کرد.
از حرفه و فن خوشم نمیومد.
خیل از کارامو مادر گرامی انجام میدادن:D
2.انتگرال
sinx dx؟میدونم که برات خیلی راحته ولی بگو.
:) روزی که اینا رو هم یادم بره خیلی دور نیست:)
cosx-
3.شترسواری که دولا دولا نمیشه!یعنی چی؟کجا استفاده میشه؟
کلش بو قرمه سبزی میده ،تا حالا این بو از کلت بلند شده؟
(هیچی بیشتر از این ضد حال نیست که ندونسته دو سه خط با EN تایپ کنی بعدش که سرتو میاری بالا ببینی چی نوشتی، ببینی چرت و پرت نوشتی! وای خدا
)
شتر سواری دولا دولا، یعنی (یادم رفت چی چی نوشته بودم:( ) یعنی اینکه یه کاری رو بخوای انجام بدی ولی از روی اصول انجامش ندی.
من شتر سوار شدم:) انقده باحاله قدم که برمیداره، 360 درجه از چپ و راست منحرف میشی. انگار الانه که با مخ بیای زمین:) حالا فکر کن دولا دولا سوارش شده باشی. دو قدم برنداشته کف زمین پخشی!
نه. تا حالا کسی بهم نگفته کله ت بوی قرمه سبزی میده!
4. صمیمیتتو چجوری نشون میدی به دوستات؟
زیاد کلمات محبت آمیز و دل و قلوه و اینا بلد نیستم رد و بدل کنم. (البته اینی که میگم نسبیه ها. نسبت به بعضیا که خیلی زیاد استفاده میکنن میگم. وگرنه تا حدودی این کلمات هست.)
ولی اصولاً شخصیتاً اینجوری ام.
اما با همین شرایط، بازم میبینم که محبتم رو دریافت میکنن. نمیدونم چه جوری راستش!
5. همین الان ِالان چه ارزویی میکنی تا خداهمین الان ِالان براوردش کنه؟
چقدر این سوال سخته!!
اگه یه دونه باشه، آرزو میکنم . . .(هزار تا آرزو اومد تو ذهنم!!
)
اولیش:
آرزو میکنم وقتش برسه.
نمیدونم خدا چه وقتی رو قرار داده.
اما اگه با آرزوی من، برآورده میشد، دلم میخواست اونی که باید بیاد تا همه ی ظلم ها تموم بشه، بیاد...
اگه یه دونه دیگه هم باشه، آرزو میکنم یکی از اقواممون که مریضه خوب شه(همونکه گفتم مشکوک به سرطانه) نه حالا چرا اینجوری؟ آرزو میکنم همه ی مریضا خوب شن:)
اگه یه دونه دیگه هم باشه، آرزو میکنم رابطه هایی که توی خونمون به هم ریخته درست بشه
یا این: هر دو تا برادری که با هم قهرن آشتی کنن.
اگه یه دونه دیگه هم باشه، آرزو میکنم که . . .
(آرزوم شخصیه!)
علاقه مندی ها (Bookmarks)