نوشته اصلی توسط گلنوش67
نه با با خیلی هم داغ نیست.
شرمنده نتونستم بیام مهمان داشتیم.
تشکرشده 4,006 در 737 پست
نوشته اصلی توسط گلنوش67
نه با با خیلی هم داغ نیست.
شرمنده نتونستم بیام مهمان داشتیم.
فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی
یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.
پاییزان (پنجشنبه 25 اسفند 90)
تشکرشده 5,967 در 1,568 پست
یاسای عزیزم مگه ما خبر گزاری ا... هستیم؟ ولی باشه چون من خیلی فداکارم جواب شوالاتو میدمنوشته اصلی توسط yasa
1- قضیه قبلی فعلا منتفیه و ایشون مرحله رها کردن رو تجربه کردن. فعلا ایشون تصمیم گرفتند که به خواستگاری بروند.
2- پسر گلش به دنیا اومده. در جهت مناسب کردن محیط خانه برای گل پسر هستند.
3- نینی دومشون هم اومد. امیدوارم هر جا هستند شاد باشند.
4- یک مدتی است ازشون خبری نیست. فکر کنم با خانمشون شاد و خوش هستند.
5- خانم سرافراز هم یک مرحله از بزرگ شدن و رها کردن رو سپری کردند.
6- خانم لیلا موفق منظورته؟ ایشون هر روز عاشقانه تر از دیروز با همسرشون زندگی می کنند.
خوب دیگه سوالی نیست؟ از خودت چه خبر؟ خبر جنجال بر انگیز نداری؟ راستی برگشتتون هم مبارک
منم پیشاپیش عید رو به همه تبریک می گم و امیدوارم سال جدید برای همه پر از برکت باشه.
deljoo_deltang (پنجشنبه 25 اسفند 90)
تشکرشده 5,967 در 1,568 پست
برگشت مدیر رو هم بعد از خانه تکانی و کارهای عقب افتاده اخر سال تبریک می گویم. خسته نباشید آقای مدیر.
deljoo_deltang (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 12,257 در 2,217 پست
سلام.نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
آقاي مدير وقتي اين شوخي رو نوشتم اصلا فكر نكردم كه اينطوري برداشت شود كه منظور من همسريابي در همدردي باشد. اگر از شوخي من چنين برداشتي شده من از شما و اعضا معذرت مي خواهم.
الآن كه پستم رو خواندم متوجه شدم كه بد نوشتم و بايد طوري توضيح مي دادم كه برداشت اشتباه نشود. ولي اعضا مطمئن باشند كه من به ممنوع بودن اين كار آگاهم و چنين منظوري نداشتم.
با تشكر و احترام.
hamed65 (پنجشنبه 25 اسفند 90)
تشکرشده 1,958 در 415 پست
ياسا عزيزم خوشحالم كه برگشتي و ممنون از اينكه تاپيكمو دنبال ميكردي . همسرم تصميمشو گرفته بود و دست و پا زدن من هم متاسفانه نتيجه اي نداشت .
هنوزم عاشقشم و هميشه هم عاشقش مي مونم . اينكه ديگه تاسف نداره .ولي خوشحالم كه دارم زندگيمو ادامه ميدم و كلي تجربه تو اين مدت بدست آوردم و همينطور دوستاي گلي مثل شما پيدا كردم كه هر وقت دلم گرفت باهام همدردي مي كنيد و هر وقت نياز به كمك داشتم راهنماييم .
اميدوارم خبر خوشحال كننده قبوليتو تو كنكور بشنويم دوست خوبم
saboktakin (پنجشنبه 25 اسفند 90)
تشکرشده 8,998 در 1,493 پست
yasa جان سلام
من و نازنین1 رو از قلم انداختی گلم :D
من (بهار شادی) و نازنین1 و بهار66 و دختر مهربون و دانوب و سرشار و شوکا و سرافراز (که کم پیداست)
و ویدا همه تو رنج سنی 23-26 سالیم گلم :D منم سر دسته گروه دالتونها هستم...البته رایحه عشق و گلنوش67
و چشمک و آویژه و سارا بانو هم جزو اکیپ هستن اما متاهلن...آنی و پاییزان2 هم خیلی پایه هستن :)
ما که تعریف شما رو زیاد شنیدیم...به نظر دختر جالبی میای... ان شالا قبولیت تو کنکور ... به گروه ما خوش آمدی
:) شایدم من به گروه شما خوش آمدم :Dچه خودمو سر دسته هم کردم
bahar.shadi (جمعه 26 اسفند 90)
تشکرشده 2,080 در 437 پست
اختیار دارین بهار جان شما و همه ی بچه های جدید و قدیم همگی با هر سن و جنسیت تاج سرین هممون اکیپیم دیگه فرقی نداره! اکیپ بچه های گل همدردی
از دلتنگ دلجو جان هم خیلی مرسی که جواب دادین منظورم خانم لیلاموفق نبود ولی ایشون هم ایشالا خوب باشن و خوش بخت.
من اون خانمه رو میگم که بچه اش از پله ها افتاده بود؟ شوهرش خودشو مقصر می دونست اگه نمی دونید که ولش کنید ایشالا هرجا هستن خوشبخت باشن
راستی یه سؤال دیگم بپرسم قول میدم آخریش باشه
خانم خاموش رو چی خبر دارین ازش؟
وای !ما که تعریف شما رو زیاد شنیدیم...بدبخت شدم رفت! دوستان محبت دارن وگرنه ما تو همدردی فقط شاگردیم اونم شاگرد تنبل و بازیگوش و شیطون و ....:D
yasa (پنجشنبه 25 اسفند 90)
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
سلام یاسا جان.
بازم بهت خوش آمد میگم
یاسا جان خانم روزن خیلی وقته سر نزدن.
اما تا اونجاییکه توی تاپیکشون نوشته بودن، اوضاع خوب شده بود. البته بعد از کلی سختی کشیدن.
دیگه خبر ندارم چی شده. امیدوارم که حالشون خوب باشه.
یاسا!!
دیگه خیلی داری سوال میپرسی ها:)
پاشو برو سرچ بزن پروفایل دوست مورد نظر رو پیدا کن، برو در قسمت موضوعات ارسالی، موضوع مورد نظر رو پیدا کن، کنجکاویت رو ارضا کن:)
شوخی کردم.
اگه جوابشو میدونستم میگفتم:)
نمیدونم در مورد کدوم دوست عزیز داری صحبت میکنی.
اینم لینک صفحه آخر تاپیک خانم روزن:
لینک
از ته به سر نخونی:)
دختر مهربون (شنبه 27 اسفند 90)
تشکرشده 2,080 در 437 پست
نه دختر مهربون جون درست حدس زدی خانم روزن رو گفتم
آخه اسمشو هم یادم نبود چه جوری سرچ کنمتازه میخواستم در مورد همه یه کلیتی بدونم اگر میخواستم تک تک تمام تاپیکاشون رو ببینم سخت میشد.
تنبلیه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید![]()
تشکرشده 15,109 در 3,401 پست
بهار شادی عزیز درست گفتی سر دسته همه ما هستی
ما که به عنوان پیش رو قبولت داریم
گروه با سردسته گی شما با سرعت داره پیش میره.........
مواظب باش همه ما رو اخراج نکنن![]()
ویدا@ (پنجشنبه 25 اسفند 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)