بهاری سلام ،اول از فرصت سو استفاده کنم،احوالتو بپرسم ...خوبی گل بهاری.چرا پررنگ نمیشینوشته اصلی توسط بهار66
مگه ندیدی تو حال و احوال بهت تذکر اکید دادم .....
بهار جون راستش من منظورت رو از این احساس وابستگی متوجه نمی شم....
خوب این سلیقه شماست ،شاید بشه بهش گفت حساسیت شدید رو ظاهری خاص .....ولی ارتباطی به وابستگی نداره ....
به خاطر استفاده شما از این کلمه وابستگی من دو تا احتمال دادم...
1.اینکه شما در گذشته به چنین فردی علاقه مند بودی و طی رابطه ای حالا رابطه کاری یا فامیلی یا....احساس وابستگی به ایشون پیدا کردی نه به ظاهرش بلکه به خودش
و الان تو اطرافت داری دنبال شخصی می گردی که چنین خصوصیتی رو داشته باشه یعنی ظاهری با مشخصات اون شخص خاص!
اینجوری آیا؟
2.شما به اشتباه از این واژه وابستگی استفاده می کنی و منظورت اینکه حساسیت عجیبی رو ظاهر این جوری پیدا کردی وهرکی می اد بررسی میکنی ببینی تمام این شرایط رو داره یا نه...
خوب اول باید ی توضیحی در این باره بگی .
و یک مورد دیگه
پسرهایی با پوست گندمگون،نه سبزه و نه روشن،چشمای قهوه ای روشن ،و نخندینا خیلی برام مهمه قفسه سینه شون باید قوی محکم و کاملا مردونه باشه...کمی یغور و مردونه و..مو حتما مشکی
پسرایی با این ویژگی هایی که گفتی اصلا پسرای کم یابی نیستن .... یعنی شما شرایط ویژه ای انتظار نداری که بگیم این مشخصات غیر منطقی هست
خوب اکثر پسرا نه سفیدن نه سبزه
اکثر ایرانی ها رنگ چشم قهوه ای دارن حالا روشن نه خوب روشن هم توشون هست
اکثرشون مو مشکی هستن
و اون سینه قوی با ورزش درست می شه یعنی با ورزش فک کنم پرس سینه !یعنی به اون قضیه اصلا کلید نکن ...نمی دونم حالا دقیقا با چه ورزشی ولی می دونم هر پسری با هر بدنی می تونه از طریق ورزش و تغذیه سینه اش ورزیده بشه...
(البته بگم ی پسر خیلی چاق باشه یا خیلی خیلی لاغر و ظریف باشه شاید نشه)
حتی اگر اون فاکتور قد بلند که بعدا گفتی رو هم بهش اضافه کنیم بازم ...خیلی مورد این شکلی زیاد هست.
خوب دیگه یعنی اصلا اینا که گفتی مشکل نیست نایاب هم نیست
خودتم که ماشالا خوشگلی و قد بلندی خوب ی پسر خوش تیپم گیرت می اد
مبارکه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)