نوشته اصلی توسط
Serok
سلام،
در انگلیس یک سایت اسلامی با رفتن به فروشگاه های زنجیره ای، شهربازی و نیز کاباره ها با زنان بریتانیایی مصاحبه زیبایی کرده بود (حتماً لینکش رو اگه پیدا کنم میذارم).
لینکش رو پیدا کردم. اینجا:
http://www.islamicexperiences.com/2012/04/reason-women-show-off-their-bodies.html
در انتهای لینک بالا ذکر شده که مقاله رو از سایت Daily Mail نقل قول کردند.
دو جمله از مقاله رو براتون ذکر میکنم:
. But Hannah proclaims it’s worth it to give them that all-important quality: ‘confidence’.
‘Male attention is good. Then you know you look good,’ she says.
(امروز تولد 18 سالگی هانا لاسُن است و با ظاهری آنچنانی همراه پنج دوست هم دانشگاهی اش راهی بیرون شده.) هانا ادعا میکنه که طرز پوشش و آرایشش کیفیت مهم که اعتماد به نفس هست رو بهش میده. در ادامه هانا میگه: توجه از طرف جنس مذکر خوبه. یه جوری میفهمی که "ظاهری خوب" داری.
Joanne has no qualms about sharing the reasons why she is dressed so provocatively tonight. ‘I’m looking for a bit of totty. You have to dress in a certain way to get attention.
جوان (زن بریتانیایی) هراسی ندارد تا به ما بگوید چرا امشب اینگونه تحریک آمیز لباس پوشیده. او گفت: "امشب دنبال جلب توجه و اوقاتی خوش هستم. باید بگونه خاصی لباس بپوشی تا توجه را جلب کنی!".
totty: یعنی زن یا مرد جذاب
- - - -
می بینی دوست خوبم؟ در واقع اون قشر خاصی که آرایش غلیظ میکنند یا لباسهای آنچنانی میپوشند مشکل اعتماد به نفس دارند.
یک نکته رو هم خدمت شما عرض کنم. اگر شما پرهیزگار باشید، افراد پرهیزگار را به سمت خود جدب میکنید. اگر هم حد و مرزی برای اعمالتون قائل نباشید، افرادی از همان گونه را جذب خواهید کرد. با توجه به خصلت شما، احتمال اینکه خانمهایی که غلیظ آرایش میکنند سمت شما بیایند خیلی کمه. الآن هم با درک بهتری که دارید احتمال اینکه از این پس در رویارویی با آن خانمها دچار خود کم بینی شوید کمتره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)